the good roll

The Good Roll toiletpapier

The Good Roll toiletpapier is een nieuw concept met een mooie duurzame boodschap. Niet alleen is het toiletpapier gemaakt van 100% gerecycled papier, maar ook wordt er 50% van hun nettowinst gedoneerd voor de bouw van schone toiletten in Afrika. Dit is dus een geweldig initiatief wat wij enorm omarmen en daarom ook opgenomen hebben in ons assortiment. Neem contact op met onze collega's voor meer informatie over deze geweldige rollen. 

 

 

The Good Roll als relatiegeschenk

De rollen van The Good Roll zijn te verpakken in een eigen ontwerp met een leuk boodschap. Niet alleen geef je dus een ludieke boodschap aan je relaties, maar je geeft ook een duurzame boodschap. Dat is de kracht van The Good Roll. Het is dus een uniek Nederlands win-win concept. Dit moet bedrijven natuurlijk enorm aanspreken. De rollen zijn in verschillende staffels te bestellen. Je kunt kiezen uit een 200 vel rol of een 400 vel rol. 

The Good Roll heeft een duidelijke boodschap

Over de hele wereld worden er dagelijks 27.000 bomen gekapt om toiletpapier van te maken. Dit terwijl er zo veel papier wordt weggegooid. Dit is natuurlijk erg zonde en hier doet The Good Roll iets aan. Het is gemaakt van 100% gerecycled papier. Naast dat er minder bomen gekapt moeten worden in de wereld heeft The Good Roll nog een andere duidelijke boodschap. In de wereld hebben 2,3 miljard mensen geen toegang tot een schoon toilet! Dit is in totaal 32% van de beroepsbevolking en is natuurlijk een zeer schokkend cijfer. Het is niet alleen heel erg ongemakkelijk, maar het brengt ook nog eens wat gezondheidsrisico's met zich mee. Alleen al aan diarree sterven jaarlijks 76.000 kinderen. Daarnaast lopen meisjes en vrouwen die de behoefte moeten doen in de open lucht meer kans om aangevallen te worden. Door deze risico's in de wereld heeft The Good Roll besloten om 50% van de nettowinst te doneren aan de "Wash and Learn" projecten van de stichting Simavi in Afrika. 

Meer informatie over The Good Roll?

Wil je meer informatie over The Good Roll en over de mogelijkheid om dit aan klanten of relaties te geven? Neem dan contact met ons op en wij vertellen de mogelijkheden. Help de wereld een klein beetje beter te maken door voortaan The Good Roll te gebruiken op je toilet! 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent