Robitex wint aanbesteding Saxion Hogeschool

Robitex wint opnieuw aanbesteding promotionele artikelen hogeschool Saxion

Robitex heeft de aanbesteding uitgeschreven door hogeschool Saxion voor de tweede keer gewonnen. De aanbesteding bestaat uit het leveren van promotionele artikelen voor studenten, maar bestaat ook uit het meedenken over relatiegeschenken voor afgestudeerden en relaties voor de verschillende locaties in Enschede, Deventer en Apeldoorn.

 

”Wij zijn erg trots dat we mogen blijven samenwerken met zo’n grote organisatie”, aldus een tevreden Daniëlle Kaspers, eigenaresse van Robitex. “Hogeschool Saxion is een van de grootste hogescholen van het land met meer dan 28.000 studenten en 3.000 medewerkers. Het is extra speciaal, aangezien wij ook gevestigd zijn in Enschede. Na Universiteit Twente en ROC van Twente is het de volgende grote onderwijsinstelling uit Noord- en Oost-Nederland die voor Robitex als partner kiest.” 

 

Het nieuwe contract heeft een looptijd van 4 jaar. 

"We hebben een mooi assortiment duurzame promotionele artikelen voorgesteld die in de smaak is gevallen. Deze artikelen zijn te bestellen in een unieke gesloten shop die op maat is gemaakt voor Saxion."

Contactformulier