lente

 

Top 5 Relatiegeschenken voor de lente

Ben je op zoek naar unieke relatiegeschenken voor de lente? Laat ons je inspireren. Van vrolijke voorjaarskleuren tot aan geschenken voor het buitenleven. Wij hebben een top 5 met voorjaarsgeschenken voor je geselecteerd.

 

lente

Lentegeschenk 5: Het bijenhotel

In de voetsporen treden van een echte imker? Dan is dit het geschenk voor jouw relaties. Een heus DIY bijenhotel. Dit geschenk is een origineel en duurzaam geschenk voor de bezige bijtjes met groene vingers. Verras ze met deze gave box die in samenwerking met de Nederlandse Bijenstichting ontwikkeld en goedgekeurd is.

 

Een BIJzondere boodschap en jullie bedrijfslogo toevoegen? Wij helpen je graag.

lente

Lentegeschenk 4: Sokken met een verhaal

Een jonge sokkenfabrikant in Tilburg geeft oud textiel snijafval een nieuw leven, door er allerlei soorten kwaliteitssokken van te maken. Op basis van bestaande grondstoffen die verzameld worden kunnen deze sokken gemaakt worden. Op die manier hoeven er geen nieuwe grondstoffen verbouwd te worden. Dat is nog eens duurzaam!

 

Hoe werkt het? Kies je soort sok (grappig, zakelijk, sport of werk). Kies vervolgens een thema of ga voor een eigen ontwerp met jullie bedrijfslogo.

 

Duurzame tip: Heb je nog oude bedrijfskleding? Lever deze dan in en geef je bedrijfskleding een tweede leven. Deze sokkenfabrikant kan van jullie oude textiel nieuwe sokken maken.

lente

Lentegeschenk 3: Vrolijke vogelhuisjes

Vind je het ook weer heerlijk dat het langer licht blijft buiten? Hoor je ook graag ’s ochtends de vogels fluiten? Dan is dit duurzame en originele voorjaarsgeschenk echt iets voor je connecties. Deze vrolijke vogelhuisjes staan voor functionaliteit, gebruiksgemak en kwaliteit. Er is zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke grondstoffen en de huisjes worden gemaakt in Nederland.

 

Je kunt de huisjes voorzien van jullie huisstijl en logo. Laat de lentekriebels maar komen!

lente

Lentegeschenk 2: Kweekpot met tulpenbollen

Tulpen kweken in eigen tuin of op je balkon? Deze bloempot bevat 10 tulpenbollen. De pot is gemaakt van gebruikte theezakken uit de theepluk in India. Na het oogsten worden de zakken vaak weggegooid of verbrand. Door het werkgelegenheidsproject van Superwaste krijgen de theezakken een tweede leven. Elk exemplaar is uniek, doordat elk zakje bedrukt is met een andere print.

 

Wil je meer weten over dit materiaal?

Lees hier meer
lente

Lentegeschenk 1: Voorjaar in een box

Op zoek naar een echte eyecatcher voor op het (thuis)bureau van je collega’s?

 

Zoek dan niet verder. Deze plantenbakken met narcissenbollen kan je voorzien van een gravering met jullie logo en er kan een kaart worden toegevoegd met een persoonlijke boodschap. Een beetje voorjaar op het bureau. En altijd in zicht. Een echte nummer 1!

 

Van welk voorjaarsgeschenk krijg jij de lentekriebels?

Vraag een offerte aan

Contactformulier