ProRail - klantcase

Relatiegeschenken van ProRail

Door middel van een aanbesteding is ProRail trotse klant van Robitex geworden. ProRail hecht grote waarde aan duurzaamheid en relatiegeschenken weerspiegelen de ambities van ProRail. Robitex heeft een duidelijk beeld gegeven hoe zij duurzaamheid integreren in haar inkoopbeleid en streven naar een volledig duurzame werkwijze. Door ProRail gevraagde onderdelen en beoordelingsaspecten zijn volledig uitgewerkt en inhoudelijk uitstekend verwoord. Aansprekend hierbij is ook dat naast elk aangevraagd item een duurzaam alternatief wordt aangeboden om bewustwording te stimuleren. “ Aldus ProRail. Dit sluit aan bij onze ambities; verbinden, verbeteren en verduurzamen. Het is geweldig om te zien hoe na een aantal maanden deze samenwerking vorm heeft kregen. 

 

ProRail - klantcase


ProRail

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. Samen met vervoerders zetten wij ons 24/7 in om reizigers en goederen veilig en op tijd op hun bestemming te laten komen. We willen meer treinen laten rijden, op een veilige manier en met minder hinder, nu en in de toekomst. Dat doen we altijd met aandacht voor onze invloed op het milieu en de samenleving.

 

ProRail - klantcase

Relatiegeschenken

Voor ProRail is het belangrijk dat de geschenken een duurzaam karakter krijgen en wij vinden het geweldig om hierover na te denken. Op deze pagina vind je een mooie selectie van de geschenken die wij al hebben mogen verzorgen en we zijn natuurlijk blij dat we de komende jaren nog veel meer voor ProRail gaan bedenken. 

 

Nog meer mooie klantcases bekijken? Ga naar onze klantcase pagina. Wil je direct met ons in contact komen? Vul hieronder het contactformulier in of klik hierboven op "contact" voor ons telefoonnummer.  Je bent ook altijd welkom in onze showroom in Enschede of ons kantoor in Amsterdam.   

 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent