Tips over promotionele artikelen

Ben je op zoek naar promotionele artikelen of goedkoop promotiemateriaal om te laten bedrukken? Wij geven je een aantal handige tips! 
 

Promotieartikelen zijn onmisbaar bij het promoten van je bedrijf en kunnen worden ingezet tijdens alle mogelijke promotieacties en promotiecampagnes. Ideaal ten behoeve van merkverbreding, merkversterking of voor het creëren van naamsbekendheid. Denk bijvoorbeeld aan beurzen, eindejaarsgeschenken, opendagen etc. Lees bijvoorbeeld ook eens ons blog “de kracht van een relatiegeschenk". 


Waarom promotiemateriaal en promotieartikelen inzetten?

Of je nu een grote multinational hebt, een MKB onderneming, een winkel op de hoek of een vereniging bent, je wil uiteindelijk allemaal hetzelfde, namelijk onder de aandacht komen bij jouw doelgroep. Dit geldt ook bij de lancering van een nieuwe dienst, product of merk. Je naam breed uitdragen en een positief gevoel creëren bij jouw doelgroep en klanten is daarbij van groot belang. Het inzetten van promotiemateriaal, promotieartikelen en reclameartikelen is hiervoor noodzakelijk. Voor alle marketing en promotie activiteiten vind je in onze webshop promotional products die passen bij jouw organisatie, budget, promotiecampagne en doelgroep. Alle promotiemiddelen zijn te bedrukken, borduren of graveren met logo in 1 of meerdere kleuren of bijvoorbeeld een groot full colour ontwerp om jouw merk of product breed uit te dragen.

Voor al uw marketingactiviteiten vind je in onze webshop bijbehorende promotie artikelen. Voor elke branche kun je eenvoudig jouw promotiemateriaal online bestellen. Een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment promotieartikelen:

 

Promotieartikelen bestellen

 

Alle promotieartikelen en promotiemateriaal vind je nergens zo goedkoop als bij ons. Hoe dit kan?

 • Door tientallen jaren ervaring werken wij alleen met de beste leveranciers samen die ons de scherpste inkoopprijzen geven. We bestellen veel en vaak promotie producten in de breedste zin van het woord die we bij hen laten bedrukken. Daarom krijgen we veel korting, die je terug ziet in de prijzen van alle promotiematerialen.

 • Zonder tussenkomst van onze medewerkers kunnen wij de promotieartikelen goedkoop laten bedrukken. Het kost veel minder tijd om een bestelling te verwerken en dat scheelt in de uren.

 

Bedrukt promotiemateriaal eenvoudig en snel bestellen 

 • Als je ons assortiment promotiemiddelen en reclame artikelen bekijkt dan zal er altijd een promotieartikel zijn die je aanspreekt. Lees ook ons blog “pennen bedrukken, verschillende druktechnieken

 • Je klikt het promotie item aan en de detailinformatie over het promotieartikel verschijnt. 

 • Bij de detailinformatie ziet u hoe groot en in hoeveel kleuren u uw logo kunt laten bedrukken op de promotieartikelen. 

 • Je kiest het gewenste aantal promotieartikelen en levert het logo aan in de kleuren waarmee je deze wilt laten bedrukken. Wil je de reclameartikelen laten graveren, lever jouw artwork dan in 1 kleur aan.

 • Voldoet jouw logo aan de specificaties dan wordt het productieproces direct in gang gezet.

 • Is dit niet het geval? Dan neemt onze klantenservice contact met je op. Je ontvangt dus nooit promotieartikelen waar je niet tevreden mee bent.

Wij zorgen er hoe dan ook voor dat het promotiemateriaal zo spoedig mogelijk geleverd worden.
 

Promotionele pennen bestellen

 

Zoek je promotieartikelen waarmee je écht op wilt vallen? Laat dan de producten volledig in jouw eigen huisstijl maken.

Heb je promotional products nodig voor een pakkende, opvallende promotiecampagne? Of zoek je relatiegeschenken die duidelijk afkomstig zijn van jouw organisatie? Laat dan de promotiemiddelen volledig in jouw huisstijl door ons uitvoeren. Ook als je nog geen idee hebt gaan wij voor je aan de slag. Als een van de weinige branchegenoten beschikken wij over een grafische studio waar onze ervaren medewerkers al duizenden promotieartikelen in eigen ontwerp hebben uitgewerkt.

 

Je ontvangt van ons een aantal digitale voorstellen, wij laten een monster maken en na jouw goedkeuring laten wij de promotie artikelen voor jou produceren. Dit werkt eenvoudig en snel en zonder tussenkomst van een duur reclamebureau. Op die manier heb je een artikel waarmee je op een unieke manier promotie maakt voor jouw organisatie, merk of product en die imagoversterkend werkt.

 

Promotiematerialen in uw eigen ontwerp en huisstijl hebben een iets langere levertijd omdat deze veelal in het Verre Oosten worden geproduceerd maar zijn niet per definitie duurder. Bij grote aantallen is het zelfs vaak aantrekkelijker om promotieartikelen op maat te laten maken in het Verre Oosten! Informeer naar de mogelijkheden of leg ons jouw idee voor de inzet van de promotie producten voor. Wij gaan graag voor je aan de slag!

 

Waarom jouw promotiemateriaal bij Robitex bestellen?

 • Wij hebben een van de grootste assortimenten promotieartikelen die allemaal te bedrukken zijn met logo of artwork

 • Je kan jouw promotiemiddelen op elk gewenst moment bestellen, dus op een moment dat het jou uitkomt

 • De webshop is een onderdeel van Robitex BV, een van de grootste leveranciers van alle mogelijke promotiematerialen. Wij hebben een team ervaren mensen die u met alle vragen over uw marketing en promotie kunnen helpen en die al decennia lang honderden organisaties hebben geholpen bij het kiezen en leveren van originele en passende reclameartikelen voor elk doel en elk budget

 • We zijn in het bezit van het ISO9001 logo en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties. Dat maakt ons een betrouwbare partner voor uw reclameartikelen

 • In 2021 ontvingen we de eervolle award voor de Leverancier van het Jaar verkiezing. We wonnen de eerste plek en dat is natuurlijk niet voor niets. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

 

Robitex is veel meer dan alleen uw leverancier van promotiemateriaal en promotieartikelen

Wij zijn niet alleen jouw partner voor het leveren van uw promotie middelen of voor het bedrukken van jouw promotieartikelen, je kunt ook bij ons terecht als voor al jouw marketing promotie activiteiten, als je:

 • Op zoek bent naar een merchandise partner

 • Een promotiebedrijf zoekt die u helpt op alle terreinen van promotional concepts

 • Een partner zoekt die u begeleidt bij promotiecampagnes

 • Een product zoekt ter ondersteuning van een sales promotion

 • Je jouw klanten wilt binden door middel van een spaaractie, spaarprogramma of loyaliteitsprogramma

 

Robitex is dus niet zozeer een relatiegeschenkenleverancier maar we werken samen met onze klanten, denken mee en zijn een partner in uw totale premiumbeleid. 

 

Vragen of meer informatie over het promotiemateriaal?

Het is lastig om de juiste promotieartikelen voor jouw marketing activiteiten uit te zoeken. Het moet aansluiten bij jouw doel, jouw doelgroep, jouw boodschap moet op de juiste manier onder de aandacht komen en je wil dat het promotieartikel zo vaak mogelijk gebruikt wordt. Wil je hierover advies of zoek je een sparring partner voordat je jouw promotiemateriaal in onze webshop bestelt? Neem dan telefonisch contact met ons op via 053-4333160 of stuur een e-mail naar info@robitex.nl. 

 

Contactformulier