duurzaam

 

Kies bewust. Geef bewust. Verras bewust.

Gifts, gadgets en give-aways met een verhaal worden steeds belangrijker voor organisatiemerken, productmerken of werkgeversmerken. Duurzaam, circulair, social impact, ecologisch, fair trade. En dat is een positieve ontwikkeling. Want op deze manier vergroot je je naamsbekendheid, draag je je duurzaamheidsambitie uit, werk je aan het imago van jullie bedrijf en creëer je goodwill! Een win-win-win situatie. Robitex heeft een zeer uitgebreid assortiment aan duurzame artikelen en relatiegeschenken.

 

Waarom een duurzaam geschenk?

Elk bedrijf heeft zo haar eigen reden om te kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk of een geschenk met een verhaal, maar wat zijn de voordelen:

  • Je relaties hebben extra lang plezier van het geschenk omdat het gemaakt is van duurzame materialen;
  • Vaak zijn duurzame producten lokaal en fairtrade geproduceerd;
  • Groene relatiegeschenken inspireren andere bedrijven ook om te verduurzamen;
  • Duurzame producten kunnen hergebruikt worden en verspilling verminderen.

 

De voordelen zijn heel divers. Maar wat zijn de trends wanneer het gaat om relatiegeschenken met een verhaal? Wij hebben een top 3 met duurzame geschenken voor je geselecteerd. Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven.

 

duurzaam

Eco-vriendelijke speaker

Muziek luisteren met een speaker van kurk! Geniet thuis of op je werkplek van je favoriete muziek. Deze speaker is gemaakt van natuurlijke kurk heeft een hoogwaardig geluid met een sterke bass. Koppel een tweede luidspreker voor de ultieme stereo geluidservaring. De speaker kan draadloos worden opgeladen. Dit geschenk is te personaliseren met het logo van jouw bedrijf.

duurzaam

Anti-diefstal rugtas

De nieuwe generatie anti-diefstal rugtassen. Dit model helpt je om altijd veilig en georganiseerd te reizen. Het snijvaste en waterafstotende materiaal waar de tas van gemaakt is en de verborgen ritssluitingen & zakken houden de spullen veilig terwijl je onderweg bent. Deze rugtas heeft verschillende handige functies zoals een geïntegreerde USB-laadpoort, een bagageband en oplichtende veiligheidsstrips. Aan de binnenkant zitten gewatteerde compartimenten voor een 15,6" laptop, tablets tot 12,9" en andere spullen. De rugzak is gemaakt van rPET (gerecyclede PET-flessen). Dit geschenk is te personaliseren met het logo van jouw bedrijf.

duurzaam

Verantwoord groen geschenk

Verras je medewerkers met een luchtzuiverende en vitaliserende plantenbak. Met deze groene gift verstuur je op een eenvoudige manier aan al je relaties een geschenk om te herinneren. Je kan kiezen uit verschillende teksten of jouw logo die op de plantenbak kunnen worden gegraveerd.

Voor meer duurzame geschenken, een advies op maat of meer informatie over het personaliseren van je relatiegeschenken, nodigen we je graag uit bij ons in de showroom. Plan vandaag nog een afspraak. Liever eerst even bellen of mailen? Dat kan. Bel ons op: 053 – 433 31 60 of mail naar info@robitex.nl .

cta duurzaam

Contactformulier