Attente geschenken

 

Verras je medewerkers!

Om het thuiswerken wat dragelijker te maken, hebben wij een selectie gemaakt van een aantal geschenken voor je medewerkers.

 

Om hun thuiswerkplek op te vrolijken, iemand een hart onder de riem te steken of te laten relaxen in deze moeilijke tijden.

 

Hiervoor leent zich de Altijd Attent Giftshop bij uitstek: snel, gemakkelijk en op een leuke manier verrassen. Wil je je medewerkers verrassen, Robitex regelt het van A tot Z!

 


Altijd Attent Bloemen

 

Bloemen

Verras je medewerker met een mooi bos bloemen. Om hun werkplek op te vrolijken of als blijk van waardering.

 

 

 

altijd Attent Kletsdoosje

 

Kletsdoosje

De compacte versie van de Kletspot ideaal voor onderweg of op reis. 108 vragen die gegarandeerd gaan zorgen voor hilarische, lachwekkende en gezellige momenten. Het kletsdoosje kan gemakkelijk per post verstuurd worden.

 

altijd Attent Bookchoice

 

Bookchoice

Bookchoice is een geweldig initiatief waarbij je voor een klein bedrag maar liefst 8 e-books naar keuze geeft. Even ontspanning voor de mensen die de hele dag thuis zitten. Daarbij kan je optioneel oortjes meesturen.

 

altijd Attent pathe

 

Pathé thuisbioscoopbon

Verras je medewerkers met de Pathé Thuis cadeaukaart! De voucher geeft recht op 1 film naar keuze in standaard kwaliteit. De voucher kan worden verzilverd via de website of de Pathé app. 

 

Tip: Stuur een zakje popcorn mee voor ultiem thuisbioscoop plezier!

 

altijd Attent weckpot

 

Weckpot per post

De eerste 'snoeppot' die door de brievenbus heen past! Met de speciaal ontworpen zakjes gemaakt van R-Pet (Gerecyclede PET flessen) kun je je medewerkers verrassen of bedanken met door jouw gekozen snoepgoed.

 

Dit artikel kan geleverd worden met een opdruk van jouw logo en/of voorzien worden van een full-colour kaartje aan de pot.

 

Tip: Stuur je medewerkers een vitamine C boost, met dextrose tabletjes!

 

altijd Attent happy truffel

 

Happy Truffel

Op zoek naar smaakvolle chocolade truffels? Verras iemand met een kleurrijke box. Kleurrijk en verkrijgbaar in verschillende smaken.

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent