Relatiegeschenken voor de Adecco Groep

Robitex en Adecco werken al jaren samen op het gebied van de bedrukte relatiegeschenken. Inmiddels is de samenwerking uitgebreid met de Altijd Attent Giftshop en kerstgeschenken voor de medewerkers. We hebben in de loop van de jaren een aantal hele mooie artikelen mogen leveren. 

 

Adecco group - klantcase

Adecco Group

Adecco Nederland valt onder de Adecco Group en is een van de grootste uitzendorganisaties van de wereld en Nederland. Door mensen aan de juiste banen te helpen en banen aan de juiste mensen, dragen ze bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en instanties. Dat doen ze met passie, energie en met oprechte interesse in de mensen met wie ze werken. Addeco Nederland heeft op dit moment meer dan 150 vestigingen door heel Nederland. 

 

Adecco - klantcase

Relatiegeschenken Adecco

Adecco en Robitex werken zoals gezegd al jaren samen op het gebied van de bedrukte relatiegeschenken en tegenwoordig ook de attente geschenken. Speciaal voor Adecco zijn custom made shops gebouwd, waarin bestellers van verschillende vestigingen kunnen bestellen. Op deze manier heeft Adecco wel de voordelen van groots inkopen, maar ook het gemak van de levering van kleine aantallen. 

 

Op deze pagina vind je een mooi deel van het assortiment geschenken die wij voor Adecco mogen leveren. Een klant waar wij enorm trots op zijn en waarmee wij voor de toekomst nog erg lang gaan samenwerken.

 

Nog meer mooie klantcases bekijken? Ga naar onze klantcase pagina.
Wil je direct met ons in contact komen? Vul hieronder het contactformulier in of bel ons op 053 - 433 31 60

Adecco

Contactformulier