Christmas 2022 is on its way! Voor je het weet is het alweer Kerst. Tijd om je heerlijk te laten inspireren door onze kerstgeschenken specialisten. Creatief inspireren we je met de mooiste collectie thematische kerstpakketten, meest originele kerstgeschenken en trendy Kerstkado keuze concepten. Maar ook organisatorisch en functioneel helpen we je graag op weg. We hebben een aantal tips en trends voor je op een rijtje gezet, zodat jij geen keuzestress hebt en je van Kerst 2022 een herinnering maakt. Doe er je voordeel mee.

 

1. Bestel jouw favoriete kerstgeschenken op tijd

We starten gelijk met de belangrijkste tip: begin op tijd met bestellen. Het klinkt misschien vreemd, maar grote organisaties en instellingen bestellen hun kerstgeschenken of kerstpakketten al ruim voor de zomer. Want een mooi kerstgeschenk selecteren zorgt niet alleen voor een stuk voorpret bij de besteller. Het is echt een stuk waardering richting de ontvanger. Maar dat geldt alleen voor de grote bedrijven. Toch? Nou nee sorry.

 

In dit na-corona jaar geldt nog meer dan ooit het motto; wees goed voorbereid, bestel op tijd. Ook als je bedrijf wat kleiner is. Is dat niet gewoon een ‘verkooppraatje’? Nee helaas niet. Dit heeft te maken met het feit dat de schaarste van grondstoffen toeneemt en de krapte in het internationale transport. Hierdoor lopen de productie- en levertijden vertraging op. Ook lopen prijzen voor kerst- & eindejaarsgeschenken snel verder op door andere prijsverhogingen in de markt.

 

Je kunt natuurlijk wachten op de last-minutes. Maar waarom zou je dat doen? De keuze zal naar verwachting beperkter zijn dan andere jaren. En je wilt toch gewoon voorkomen dat jouw favoriete geschenk of pakket uitverkocht is?

 

2. Speel in op de trends van dit jaar

Geen idee wat je dit jaar kan geven voor Kerst? Check dan de trends van 2022. Dan zit je altijd goed. Met name de duurzame en goedgevulde kerstpakketten gaan hard. Als je voor een trendpakket kiest, wees er op tijd bij. Andere trends die we dit jaar terug gaan zien, zijn borrelpakketten, kerstpakketten voor het hele gezin, pakketten met een kleurthema en luxe wellness giftsets. Vorig jaar werden er veel online geschenken weggegeven zoals Kerstkado keuze concept, dit jaar zien we dat organisaties tastbare geschenken weggeven voor de Kerst of kiezen voor een kerstmarkt.
 

3. Kies voor origineel

Kerst keuzestress? Hoe selecteer je dit jaar weer een pakkend kerstgeschenk? Don’t worry. Kies voor origineel. Ons team van kerstmannen en kerstvrouwen staan voor je klaar. Ook dit jaar hebben we weer unieke collectie kerstpakketten voor je geselecteerd. Trendy themapakketten, lokale kerstpakketten of duurzaam samengestelde giftboxes. Je vindt ze op: www.decembergiftshop.nl

 

Heb je behoefte aan nog meer originaliteit? Vraag dan kosteloos de Robitex Kerst(inspiratie)box aan. Hallo voorpret. Dag keuzestress.

 

4. Maak het persoonlijk

De wens om een persoonlijke touch toe te voegen aan een kerst- of eindejaarsgeschenk neemt alsmaar verder toe. Een communicatiedrager (kaartje, magazine, filmpje), een QR-code met een persoonlijke kerstboodschap, een luxe giftbox in jullie huisstijl of het toevoegen van een gepersonaliseerd product (met bedrijfslogo) aan een traditioneel pakket. Het kan allemaal en het maakt het geven nog wat persoonlijker. Een aantal voorbeelden om het echt persoonlijk te maken? Hebben we.

 

Als je deze tips als leidraad gebruikt, voorkom je onnodige kerststress aan het einde van het jaar. Grijp de unieke kans om je medewerkers extra te bedanken en/of waarderen aan het einde van het jaar, dit wordt zeker gewaardeerd. En wat ook gewaardeerd wordt, is het lezen van dit blog bericht.

 

Meer weten over de laatste trends voor Kerst 2022 of meer tips ontvangen? Neem een kijkje op onze kerstpagina. En..blijf ons volgen via de social kanalen. Kan je niet zo lang wachten? Wil je liever een advies of voorstel op maat? Zet ons team vandaag nog voor je aan het werk. Bel ons op 053 - 433 31 60 of mail naar info@robitex.nl.

Contactformulier