Zonnebrillen bedrukken met logo als relatiegeschenk

Zonnebrillen bedrukken en gebruiken als relatiegeschenk is een zonnig idee! Hoe leuk is het om in de zomer zonnebrillen te laten bedrukken en deze weg te geven aan jouw klanten of medewerkers? Het bedrukken van zonnebrillen is erg populair en daarom valt de zonnebril ook in onze top 10 als het gaat om meest populaire relatiegeschenken. In onze webshop vind je een breed assortiment zonnebrillen en deze zullen we hieronder nog wat verder bespreken. Van promo zonnebrillen tot een mooie zonnebril als relatiegeschenk, alle zonnebrillen zijn al in een kleine oplage via onze relatiegeschenken webshop  goedkoop en eenvoudig te bestellen en te bedrukken. 


Zonnebrillen met jullie logo

Hieronder geven we een wat leuke suggesties voor het weggeven van bedrukte zonnebrillen. 

 • Een leuk idee is bijvoorbeeld een fotowedstrijd in combinatie met social media; je geeft voor een promotieactie promo zonnebrillen met jouw logo weg, vraagt relaties of doelgroep er een originele foto van te maken en op jullie facebookpagina te plaatsen en de mooiste foto wint een prijs. Zo kom je dubbel onder de aandacht en zijn mensen bewust met jouw organisatie bezig.

 • Sta je op een beurs in de lente of zomer of organiseert je een zomeractie of evenement? Laat dan promo zonnebrillen met logo of naam bedrukken ter promotie van jouw organisatie. Dit is niet alleen goedkoop maar ook een keer iets anders dan een bedrukte pet of USB sticks

 • Een zonnebril in een mooie doos of zakje om als relatiegeschenk weg te geven is ook een mogelijkheid. Een effectieve manier om reclame te maken: laat zowel het doosje of zakje als de zonnebril bedrukken met logo en naam en je valt extra op.

 • Een groot evenement zoals bijvoorbeeld koningsdag of het EK of WK voetbal, of de olympische spelen is een uitgelezen kans om jouw organisatie extra te promoten. Speel in op de hype en geef bijvoorbeeld oranje zonnebrillen met jouw naam weg. Gegarandeerd dat deze veel gedragen zullen worden en door de grootscheepse media aandacht kun je geen betere promotie krijgen.
   

Zonnebrillen in eigen huisstijl

Wil je een zonnebril voor jouw relaties of jouw reclame zonnebrillen volledig in jouw eigen huisstijlkleuren laten maken? Neem dan contact met ons op. Voor onze grote klantenkring maken we al tientallen jaren alle mogelijke promotieartikelen en relatiegeschenken op maat. Zonnebrillen hebben we al veelvuldig in eigen PMS kleuren en in elke wens laten maken. Door ons wereldwijde leveranciersnetwerk is het laten maken van elke zonnebril mogelijk voor een aantrekkelijke prijs. Geef de zonnebrillen in een custom made doosje of laat het zakje in uw eigen huisstijlkleuren bedrukken en je heeft een prachtig zomerpremium voor al jouw relaties en al jouw reclame en promotieactiviteiten. Als een van de weinige branchegenoten beschikken wij over een professionele ontwerpstudio waar onze grafische medewerkers dagelijks creatieve ideeën omzetten in realistische producten. Je ontvangt een digitaal ontwerp, wij laten een monster van de zonnebril maken en na uw goedkeuring laten wij de zonnebrillen zo snel mogelijk produceren. Met zonnebrillen in jouw eigen huisstijl heb je een uniek relatiegeschenk of reclame artikel in huis en weet je zeker dat je opgemerkt zult worden.

 
 

Compleet assortiment bedrukte zonnebrillen

Het assortiment zonnebrillen is erg uitgebreid en allemaal zijn ze te bedrukken. Hieronder maken we even een kleine selectie van onze meest populaire brillen, zodat je niet zelf hoeft te zoeken. Heb je vragen of wil je iets unieks? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor jou op zoek. 

 • Goedkope zonnebril Neon, deze zonnebril is de goedkoopste uit ons assortiment en erg leuk om weg te geven tijdens evenementen en je hebt niet veel te besteden

 • Zonnebril met UV bescherming is een zonnebril die iets meer beschermt tegen de zon. Deze mooie zonnebril is erg leuk om weg te geven aan mensen die op skivakantie gaan. 

 • Hippe zonnebril Sun Ray is een mooie design zonnebril. Erg leuk om weg te geven tijdens een hip en trendy evenement. 

 • Sport zonnebril, deze zonnebril is ideaal om te gebruiken tijdens het sporten. 

 • Bamboe zonnebril  is een bril die wat meer is geprijsd, maar deze zonnebril is geweldig om als luxe cadeau te geven. 


Heb je een specifieke wens, dan horen wij dit graag en wij gaan voor jou op zoek. 

Contactformulier