Top 10 zomer relatiegeschenken

 

Top 10 relatiegeschenken voor de zomer

Iedereen geniet van de zomer en wij hebben een top 10 gemaakt van zomerse relatiegeschenken. Van de zomer en de warme stralen van de zon wordt echt iedereen blij en daarom is het leuk om zomer relatiegeschenken weg te geven.  Alle zomer relatiegeschenken zijn te bedrukken met jouw eigen logo of persoonlijke boodschap. Door het geven van een zomers relatiegeschenk breng je jouw bedrijf in de zomer ook onder de aandacht, zelfs tijdens vakanties.  Onze ervaring is dat klanten het erg kunnen waarderen als je ze een relatiegeschenk voor de zomer geeft!


Wij hopen dat we je middels dit blog kunnen inspireren. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij deze natuurlijk graag.

 

Zomers geschenk nummer 10: Zonnebrandcrème

Erg leuk geschenk om aan je klanten te geven is zonnebrandcrème. De tubes zonnebrandcrème zijn te bedrukken met logo, afbeelding en leuke persoonlijk boodschap. In ons assortiment zitten verschillende soorten zonnebrandcrèmes met ook een verschillende factor.

 

Zomers geschenk nummer 9: Kaartspel

Hoe leuk is het om te kaarten op vakantie? Veel mensen spelen spelletjes op vakantie en daarom is het een goed idee om een kaartspel te geven met hierop het logo gedrukt van jouw bedrijf of organisatie. 

 

Zomers geschenk nummer 8: Teenslippers

Lekker comfortabel rondlopen op teenslippers. Wij hebben een leuk assortiment teenslippers die allemaal te bedrukken zijn. Rayban heeft aan haar klanten teenslippers gegeven.

 

Zomers geschenk nummer 7: Koeltasjes

Niets gaat boven een lekker koel drankje! Daarom geven veel van onze klanten koeltasjes weg in de zomer. De koeltasjes gaan overal mee naar toe en door het grote oppervlak, valt het logo ook goed op.

 

Zomers geschenk nummer 6: Beachsetje

Lekker een balletje overslaan naar elkaar tijdens een strandvakantie is natuurlijk erg leuk! Wij hebben verschillende beachsetjes in het assortiment die ook allemaal te bedrukken zijn met logo.


Zomers geschenk nummer 5: Strandbal

We zijn in middels aangekomen bij onze top 5. Op nummer 5 staat de strandbal. Hier verkopen wij er op jaarbasis erg veel van. Een strandbal is leuk voor jong en oud en wordt veel gebruikt op vakantie. Wij hebben een ruim assortiment strandballen. Daarnaast kun je de strandballen laten bedrukken met logo. Een strandbal is een mooi zomer relatiegeschenk en erg goedkoop! 

 

Zomers geschenk nummer 4: Custom made strandhanddoek

Nieuw in het assortiment is de custom made strandhanddoek in geweldige high definition kwaliteit. Onze creatieve afdeling maakt een geweldig ontwerp voor je en vaak zijn de handdoeken te bestellen in kleine aantallen. Neem hiervoor contact op met onze collega's voor meer informatie en een passende offerte.

 

Zomers geschenk nummer 3: Zonnebril

Met een mooie stoere zonnebril wil iedereen wel gezien worden. Daarom staat dit zomerse relatiegeschenk op nummer 3!  Wij hebben een mooi assortiment zonnebrillen en voor iedereen wat wils. Van de goedkope zonnebrillen voor bijvoorbeeld op een festival tot de dure brillen voor op vakantie. Laat meteen de zonnebrillen bedrukken met je logo. 

 

Zomers geschenk nummer 2: Caps

Een gave pet tegen de zon. Onderzoek heeft aangetoond dat 40% van de mensen een hoofddeksel dragen op vakantie. Dit kan een stoere pet zijn voor de mannen of een gave hoed voor de vrouwen. Laat ook hier meteen de petten bedrukken met logo. 

 

Zomers geschenk nummer 1: Powerbanks

Onze nummer 1 is nog steeds de powerbank. Een powerbank is zo enorm populair, omdat zo veel mensen een e-reader hebben om lekker boeken te lezen op vakantie. Daarnaast luisteren voor mensen muziek op hun smartphone of iPod. Met name onder de jongeren is een powerbank erg populair. De powerbanks zijn er in verschillende soorten en maten en allemaal te bedrukken met logo
 

Powerbank bedrukken met logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wij hebben al heel veel zin in de zomer vonden het erg leuk om dit blog over de zomer relatiegeschenken te schrijven. Wil je misschien een zomersetje? Dan heb je aan deze zomerset voldoende en ben je meteen klaar! 

Heb je vragen naar aanleiding van dit blog of wil je meteen relatiegeschenken voor de zomer bestellen? Neem contact met ons op via dit contactformulier of telefonisch op nummer 053 433 31 60. 

Contactformulier