zomer

robitex - zomer

 

Dat wordt genieten!

Genieten! Van de zomer en de warme stralen van de zon wordt echt iedereen blij en daarom is het leuk om zomer relatiegeschenken weg te geven. Alle zomer relatiegeschenken zijn te bedrukken met jouw eigen logo of persoonlijke boodschap.

 

Zomer Zomer Zomer

 

 

Zomergeschenk: Take A Towel

Een kleurrijke hamamdoek van 100% katoen in een formaat van 100 x 180 cm.

 

Take A Towel is perfect te gebruiken als strandlaken of als omslagdoek, maar je kunt er natuurlijk ook lekker mee naar de sauna.

 

Beschikbaar in 6 verschillende kleuren en designs en per stuk verpakt in een trendy hippe koker.

 

Door het geven van een zomers relatiegeschenk breng je jouw bedrijf in de zomer ook onder de aandacht, zelfs tijdens vakanties. Onze ervaring is dat klanten het erg kunnen waarderen als je ze een relatiegeschenk voor de zomer geeft!

 


Top 10 Zomer give aways

 

Iedereen geniet van de zomer en wij hebben een top 10 gemaakt van zomerse relatiegeschenken. Wij hopen dat we je middels dit blog kunnen inspireren.

 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij deze natuurlijk graag.

 

 

Zomer

#1 - Keep it Cool

Niets gaat boven een lekker koel drankje!

 

Daarom geven veel van onze klanten koeltasjes weg in de zomer. De koeltasjes gaan overal mee naar toe en door het grote oppervlak, valt het logo ook goed op.

 

 

 

Zomer

#2 - Tennisset

Lekker een balletje overslaan naar elkaar tijdens een vakantie is natuurlijk erg leuk!

 

Wij hebben verschillende beachsetjes in het assortiment die ook allemaal te bedrukken zijn met logo.

 

 

 

Zomer

#3 - Zonnebril

Met een mooie stoere zonnebril wil iedereen wel gezien worden.

 

Wij hebben een mooi assortiment zonnebrillen en voor iedereen wat wils. Van de goedkope zonnebrillen tot de dure brillen voor op vakantie.

 

 

 

Zomer

#4 - Strandbal

Een strandbal is leuk voor jong en oud en wordt veel gebruikt op vakantie. Daarnaast kun je de strandballen laten bedrukken met logo.

 

Een strandbal is een mooi zomer relatiegeschenk en erg goedkoop!

 

 

 

Zomer

#5 - Zonnebrand

Erg leuk geschenk om aan je klanten te geven is zonnebrandcrème. Bescherm de huid met deze zonnebrandcrème (SPF30) in een fraaie design pomp dispenser.

 

 

 

 

 

Zomer

#6 - Teenslippers

Lekker comfortabel rondlopen op teenslippers. Wij hebben een leuk assortiment teenslippers die allemaal te bedrukken zijn.

 

 

 

 

 

Zomer

#7 - Draagbare ventilator

De mini ventilator is een perfecte gadget om de hete zomerdagen mee te doorstaan. De fan wordt geleverd in een geschenkverpakking inclusief batterijen.

 

 

 

 

 

Zomer

#8 - Caps

Een gave pet tegen de zon. Onderzoek heeft aangetoond dat 40% van de mensen een hoofddeksel  dragen op vakantie. Dit kan een stoere pet zijn voor de mannen of een gave hoed voor de vrouwen.

 

 

 

 

Zomer

#9 - Solar Powerbank

Een powerbank is zo enorm populair, omdat zo veel mensen een e-reader hebben om lekker boeken te lezen op vakantie.

 

Daarnaast luisteren voor mensen muziek op hun smartphone of iPod. Met name onder de jongeren is een powerbank erg populair. Met de solar versie, kan je de powerbank makkelijk opladen in het buitenlucht.

 

 

Zomer

#10 - Custom made Handdoek

De custom made strandhanddoek in geweldige high definition kwaliteit.

 

Onze DTP afdeling maakt een geweldig ontwerp voor je en vaak zijn de handdoeken te bestellen in kleine aantallen. Neem hiervoor contact op met onze collega's voor meer informatie en een passende offerte.

 

 

 

Contactformulier