Geef je personeel een wijnpakket met kerst

Hoe lekker is het om een mooi wijnpakket weg te geven voor kerst? Wij denken dat je met een wijnpakket een geweldig leuk kerstgeschenk geeft. Wijn is het meest gegeven relatiegeschenk met kerst en wordt ook altijd gewaardeerd. Wij bieden de keuze uit verschillende soorten wijnen, wijnpakketten of drankpakketten. Wil je geen standaard wijnfles deze kerst maar originele, heerlijke wijnen voor betaalbare prijzen? Neem alvast even een kijkje bij de wijnpakketten van de Altijd Attent shop. Hier vind je een leuke kleine selectie. 

 

Exclusieve wijnen in het wijnpakket 

Elk wijnpakket bestaat uit exclusieve wijnen of champagne, vaak aangevuld met een extra geschenk zoals wijnglazen, een wijnkaraf of een wijn geschenkset. En is dat niet zo, dan kun je deze er eenvoudig bij bestellen. Zo heb je  altijd een wijnpakket dat net even iets anders is dan de standaard wijnfles. Maak van het geef moment iets speciaals. Lees bijvoorbeeld even ons blog: "tips voor het geven van een kerstpakket". Hierin kun je lezen dat je van het moment gebruik moet maken om je personeel toe te spreken. Zeker als je ze een exclusief wijnpakket geeft! 

 

Wijn als kerstpakket wordt niet alleen door jouw relaties maar ook door uw medewerkers gewaardeerd

Het mooie aan een wijnpakket is dat deze niet alleen door uw relaties maar ook door jouw medewerkers zal worden gewaardeerd. Met een wijn als kerstpakket heb je dus 2 vliegen in 1 klap en ben je snel klaar met de kerstgeschenken. Vul een wijn kerstpakket aan met een paar mooie wijnglazen of wijnkaraf en geef je personeel net wat extra’s. Voor personeelsleden die geen alcohol drinken is een Rituals pakket een mooi alternatief. Ook hebben we de keuze uit andere luxe cadeaus die zeker in de smaak zullen vallen. 

 

Waarom een wijnpakket bij Robitex bestellen?

Wij van Robitex hebben meer dan 25 jaar ervaring en daarom weten wij precies welke wijnen geschikt zijn als wijnpakket voor kerst. Daarnaast hebben wij een zeer goede relatie met onze leverancier en daardoor kunnen wij ook de beste prijzen garanderen.  Wij zijn de grootste leverancier van Oost-Nederland en behoren tot de top 3 van Nederland, ook op het gebied van wijnpakketten voor kerst.  Je kan bij ons kleine aantallen bestellen en je hebt ze binnen een paar dagen al in huis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden middels dit contactformulier of telefonisch op nummer 053 433 31 60. 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent