Relatiegeschenken voor Wellantcollege! 

Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van dier en mens. De missie van Wellantcollege is: werken aan een gezonde en leefbare toekomst door uit te blinken in groen onderwijs. Kenniscentra spelen daarin een belangrijke rol. 

 

Wellantcollege en Robitex zijn gaan samenwerken nadat wij de aanbesteding hadden gewonnen en meteen vanaf de start is de samenwerking een geweldige te noemen. De ontwikkeling van de verschillende geschenken en daarnaast de communicatie loopt erg goed. De collectie van Wellant is heel uitgebreid en kun je hieronder zien. Zo hebben wij onder andere de webcam cover voor ze geproduceerd, maar daarnaast ook bidons, pennen, paraplu's, rugtassen en nog veel meer. 

 

Trots op Wellantcollege als klant van Robitex

Voor Wellantcollege hebben we een aparte shop gemaakt waar de verschillende scholen, maar ook bestellers kunnen bestellen. Op deze pagina vind je een mooie voorstelling van de verschillende bedrukte relatiegeschenken die we voor Wellantcollege hebben mogen maken. We zijn trots op deze mooie klant en hopen nog lang de bedrukte geschenken te mogen leveren.
 

Nog meer mooie klantcases bekijken? Ga naar onze klantcase pagina. Wil je direct met ons in contact komen? Vul hieronder het contactformulier in of bel ons op 053 – 433 31 60

 

Wellant college

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent