Vacature Robitex

Werken bij Robitex

 

Medewerker Klantenservice & financiële administratie

Zoek jij een geweldige baan met veel afwisseling en klantcontact. Heb je zin in om samen te werken met het leukste team van Overijssel, misschien wel van Nederland? Pak dan nu je kans!
 

Wij zijn op zoek naar degene die het leuk vindt om klanten blij te maken. Zet jij altijd net dat stapje extra voor je klanten? Ben je pas tevreden als zij tevreden zijn? Dan is deze functie iets voor jou. Voor onze Altijd attent webshop handel je vragen of klachten af door snel te schakelen en oplossingsgericht te handelen. Daarnaast heb je een rol op de debiteuren- en crediteurenadministratie. Daar verzorg jij het gericht terug/nabellen van klanten in geval van openstaande facturen. Je signaleert disputen en handelt ze af. Op de crediteurenadministratie ga jij je bezig houden met het controleren en inboeken van inkoopfacturen.
 

Wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn Robitex, al 25 jaar specialist in relatiegeschenken, kerstpakketten, bedrijfskleding en klantgerichte webshops. In deze 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van Noord- en Oost-Nederland en hier zijn we natuurlijk trots op. Samen van een merk, (geef)moment of event een herinnering maken. Daar geloven we in. Soms met een klein persoonlijk gebaar. Soms met een groots custom made programma merkdragers. Maar altijd met het doel dat onze klanten attent op het juiste moment kunnen zijn. Dat drijft het energieke team van Robitex. Een klein team, dat groots opereert. Daarmee is Robitex favoriet van haar klanten.
 

Wat vragen wij concreet van je?

- Je hebt een aangename telefoonstem

- Je hebt inlevingsvermogen

- Je bent stressbestendig

- Je bent praktisch ingesteld en beschikt over organisatorisch vermogen

- Je werkt zelfstandig

- Je neemt initiatief

- Je hebt structuur in je werk

- Je hebt enige ervaring in een dienstverlenende omgeving

- Bij voorkeur hebt je ervaring met debiteuren-en crediteurenadministratie

- Je hebt MBO+ werk-en denkniveau

- Je bent 16 á 20 uur per week beschikbaar.
 

Denk je dat je helemaal in ons team past? Stuur dan, vóór 10 november, je cv en motivatie op naar monique@robitex.nl misschien ben je binnenkort al wel onderdeel van het team van Robitex.
 

Robitex koffie


Contactformulier