Vacature Robitex

Werken bij Robitex

 

Bij Robitex geloven we dat onze mensen aan de basis staan van het succes van onze klanten en van ons als bedrijf. Gedreven mensen die elk hun eigen kennis, kunde en ervaring hebben. Maar vooral mensen die echt het verschil willen maken door te werken vanuit hun positieve houding en van hun persoonlijke passie uitstekend benutten in hun werkzaamheden. En dat klikt! Dat maakt het verschil. Onderling als team en met onze klanten. Ze vullen elkaar aan en versterken elkaar. Zo hoort het. Daarom zijn zij onze favoriet en de drijvende kracht achter Robitex.

Vacature Magazijnmedewerker

Heb je zin in te gekke vrijdagmiddag borrels en om samen te werken met het leukste team van Overijssel, misschien wel van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Niet alleen humor en hard werken is vereist, dat begrijp je natuurlijk wel. Daarnaast zijn wij op zoek naar degene die het leuk vindt om ons hele magazijn vijf dagen per week tiptop in orde te maken en zorgdraagt voor het tijdig uitleveren van al onze zendingen. Eigenlijk zoeken wij dus die goed gestructureerde, enthousiaste, actieve, fitte en bovenal zelfstandige medewerker logistiek! Als je uitstekend kunt plannen, goed kunt samenwerken in een klein team en je voelt je verantwoordelijk alsof het je eigen bedrijf is, dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn Robitex, al 25 jaar specialist in relatiegeschenken, kerstpakketten, bedrijfskleding en klantgerichte webshops. In deze 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van Noord- en Oost-Nederland en hier zijn we natuurlijk trots op. Zoals je op de foto kunt zien zijn we een team met veel lol, passie en creativiteit. Voor onze klanten bedenken wij marketingacties voor promotionele doeleinden. Bij ons is het belangrijk om lekker out of the box te denken en tegelijk creatief en commercieel te zijn, alles om onze klanten blij te maken.

Hoe gaat je werkdag eruit zien?

Je begint om half 9 net zoals je collega’s met een kop koffie of thee en een goed gesprek. Vervolgens aan de slag! Planning voor de dag, controleren van inkomende en uitgaande goederen. Je zorgt voor een strakke kloppende voorraad, zodat deze gestroomlijnd kan worden gepickt. Als om 17.00 uur alle zendingen voor onze klanten klaar staan, geeft je dat ontzettend veel voldoening.

Wat vragen wij concreet van je?

- Organisatorisch vermogen

- Zelfstandig

- Planner

- Initiatief

- structuur

- Flexibel

- Ervaring in een logistieke omgeving

- Drang naar verbeteren en ontwikkelen

- Humor

- Gezelligheid

Denk je dat je helemaal in ons team past? Stuur dan, vóór 13 augustus, je CV met foto en motivatie op naar monique@robitex.nl misschien ben je binnenkort al wel onderdeel van het team van Robitex.

 

Robitex koffie


Contactformulier