unive

 

Univé kiest voor duurzame samenwerking met Robitex

Robitex gaat voor Univé aan de slag als preferred supplier voor alle promotionele artikelen. Wij zeggen een warm welkom in ons netwerk.

 

samenwerking unive

De volgende fase

Robitex mag het volledige pakket merkdragers voor Univé verzorgen. De uitvraag was uitgeschreven door Univé Nederland. Samen gaan we een duurzame samenwerking aan en hebben we de ambitie om samen het promotionele & attentiebeleid binnen Univé verder te verduurzamen en naar een volgende fase brengen.

 

Stappen zetten

De eerste gezamenlijke stappen zijn ondertussen gezet.

  • Het gesloten brand platform is helemaal in Univé-huisstijl ingericht.
  • Er is samen een passende collectie duurzame merkdragers geselecteerd.
  • Robitex ontzorgt met fysieke voorraad en digitale voorraad.
  • De geaccordeerde huisstijl templates zijn reeds in het systeem toegevoegd voor de digitale voorraad.

 

“Wij zijn erg trots dat ook Univé vertrouwen heeft in onze duurzame aanpak en voor ons als preferred supplier kiest.”, aldus een enthousiaste Daniëlle Kaspers (Eigenaar van Robitex).

 

unive samenwerking

Over Univé

Al sinds 1794 zorgt Unive als coöperatie met elkaar voor zekerheid. Ze bieden de zekerheid dat ze er voor hun leden zijn, als leden op welke manier dan ook schade hebben. Maar ook voordat leden schade hebben is Univé er voor u en de overige 1,6 miljoen leden. Bijvoorbeeld door EHBO-cursussen te organiseren in hun winkels of door een AED op te hangen bij hun leden in de straat. En door als Supporter van Sport jaarlijks meer dan 250 landelijke en lokale sportinitiatieven te ondersteunen. Dat is de zekerheid van Univé. Zonder winstoogmerk, mét oog voor elkaar.

 

Ontzorgen

“De nadruk ligt ook in onze branche steeds meer op creativiteit, duurzaamheid, persoonlijkheid en full service ontzorgen. Dat zit in ons karakter verankerd en daar zijn we als Leverancier van het Jaar 2021 op gefocust. We hebben processen geautomatiseerd, gecentraliseerd en de supply chain verduurzaamd. Zo willen we samen impact maken en de ambitie ‘daar plukt ú de vruchten van’ waarmaken bij Univé leden en medewerkers.”, licht Kaspers toe.

 

De nieuwe collectie promotionele producten en merkdragers kunnen eenvoudig en snel vanuit het unieke gesloten platform worden besteld. Deze hebben we helemaal in de eigen huisstijl opgezet, op maat gebouwd en naar behoefte ingericht.

 

Robitex organiseert, faciliteert en regelt de gehele back office, soepel en snel vanuit ons centrale logistieke centrum in Enschede. Van advies tot opslag. Van voorraadbeheer tot verzending. Van facturatie tot realtime rapportages.

 

unive samenwerking

Klikt het?

Ook op zoek naar een brand portal voor al jullie merkdragers? Ontdekken wat Robitex kan betekenen voor jullie attentiebeleid? Of weten welke promotionele webshops en tools we nog meer hebben ontwikkeld voor onze klantrelaties? Plan van vandaag nog een (digitale) kennismaking met één van onze specialisten.

 

cta unive samenwerking

Contactformulier