Nieuwe gadgets in het jaar 2020! 

Nu al weten wat de trends zijn op het gebied van relatiegeschenken & gadgets voor 2020?

 

In 2020 wordt de duurzame trend voortgezet, maar vooral gadgets wat gemaakt zijn van eco afbreekbare materialen. Wij als Robitex gaan nog meer inzetten op deze duurzame merken. Daarnaast kijken wij ook richting EK 2020 waar onze oranje leeuwen gaan strijden voor de Europese titel!

 

 

beo-bottle

 

BE O bottle (Duurzame partner)


De BE O bottle is gemaakt van suikerriet restmateriaal in plaats van ruwe olie. DDe fles is modulair, zodat hij leeg minder ruimte inneemt en makkelijk schoongemaakt kan worden. Smelt niet in de mond, ook niet in de vaatwasser. 100% recyclebaar.

 

Voor ieder verkochte BE O fles wordt er een boom geplant door Trees for the Future. Op deze manier reduceer je jouw impact op klimaatverandering nog meer.

 

 

BioBuddi

BioBuddi


Van onze biobased materialen tot onze productie in Nederland, we vergroten het bewustzijn over duurzaamheid en leveren onbetwistbare veilige producten.

Wij geloven dat je middels goederen die mensen elke dag kopen en gebruiken milieuverandering kunt aan moedigen.

 

 

Gezichtstickers

 

Gezichtstickers (EK 2021 tip!)


Gezichtstickers zijn de “mood” stickers voor je event. Laat zien van wie je fan bent en laat zien waar je graag bij wil horen. Door de perfecte zichtbaarheid wordt iedereen enthousiast!  De medische geteste en in Europa geproduceerde gezichtstickers voorkomen huidirritatie zoals bij klassieke schmink of plak tattoo’s. Gezichtstickers zijn makkelijk en snel te verwijderen.

 

 

Cheers

 

Cheers! Stijlvolle champagneglazen


Cheers! is de stijlvolle manier om iets bubbels te drinken! Het hoogwaardige materiaal isoleert de drankjes en houdt ze koel, terwijl de hoge vorm ook helpt om koolzuur te behouden. En het beste: het is vrijwel onbreekbaar, waardoor Cheers! de ideale keuze is voor evenementen, stranduitjes, zeiltochten en clubhoppen. Met andere woorden, overal waar scherven niet noodzakelijk geluk brengen! 

 

 

Seedbomb

 

Seedbomb!


Het perfecte cadeau voor je zakelijke relatie met groene vingers! Een seedbomb is een kleine bal van klei en aarde, vol met zaden. Makkeijk te plaatsen en te laten groeien. Elke zaadbom heeft alleen water en zonlicht nodig om tot leven te komen.

 

 

muziekbox

 

MuziekBox (EK 2021 tip!)


Nederland maakt een goal! Je wil een leuk nummer opzetten, maar helaas... Bluetooth connectie is weg! 

 

De MuziekBox is een volledig geprint kartonnen doos met geluidsversterker. Enigste wat je hoeft te doen is je mobiel neer te zetten. Er komt geen audiojack of bluetooth connectie aan te pas. 

 

 

BBQ Grill

 

Promotional Grilling (EK 2021 tip!)


Grillen en genieten van een wedstrijd van het Nederlands elftal met vrienden en familie, terwijl je je eigen merk promoot. Geen probleem met deze merkbarbecues. Deze "bad boy" kent geen grenzen. Hij kan overal naartoe gaan, alles perfect grillen en hij ziet er gewoon fantastisch uit. Het ideale product om u te onderscheiden van alle andere grillers! 

 


Wil je meer weten over deze gadgets? Of naar de drukmogelijkheden? 

Bel 053 - 433 31 60 of mail naar info@robitex.nl.

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent