Top 5 geschenken voor de winter

 

Top 5 geschenken voor de winter

De winter is weer in aantocht en daarom kun je weer gaan nadenken over relatiegeschenken voor de winter. Wij hebben een mooie top 5 samengesteld met leuke ideeën voor de wintergeschenken. Natuurlijk moet je vlak voor de winter ook nadenken over kerstpakketten. Lees hiervoor ons blog “wat geef ik mijn personeel voor kerst”.
 

Wintergeschenken top 5

Nummer 5 Thermofles

Op nummer 5 staat een thermofles. Heel veel mensen stappen ’s ochtends in de auto met een thermofles met koffie. Zeker omdat het aantal files in de winter toe neemt, zitten mensen langer in de auto. Ook mensen die met de trein reizen naar het werk nemen een thermofles mee met koffie. Het artikel wordt dus nagenoeg iedere dag gebruikt en is daarmee een goed geschenk voor in de winter.
 

 

Nummer 4 Winterscherm

Wij hebben het winterscherm op nummer 4 gezet. Een winterscherm beschermt een ruit van de auto tegen bevriezen. Niets is vervelender dan in de ochtend in de kou de ruiten krabben. Een winterscherm gaat dit tegen. Het winterscherm heeft een groot oppervlak en daarmee makkelijk te bedrukken met een mooie boodschap. Dit product wordt dus ook dagelijks gebruikt en daarmee erg interessant voor de marketing.

 

Nummer 3 Winterkleding

Winterkleding weggeven blijft heel erg populair. Als je het nu hebt over mutsen, sjaals, handschoenen of andere winterkleding, het is erg leuk om weg te geven aan personeel of relaties. Lekkere warme handschoenen of een mooie muts dragen de mensen in de winter altijd. Als je dan zorgt voor een mooie design of een leuke spreuk, dan zullen de mensen deze iedere dag dragen. Wij hebben een mooi assortiment winterkleding beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Nummer 2 Dekens

Een heerlijk warme deken is erg leuk om te krijgen of om weg te geven. Hierbij moet je denken aan de dekens die je bijvoorbeeld ook op de terrassen ziet. Een lekker warme fleecedeken gebruikt iedereen wel. Op de bank ’s avonds onder een deken een serie kijken. Dekens kunnen ook altijd mee in de auto op weg naar een uitje. Op onze nummer 2 voor de relatiegeschenken in de winter dus een deken.

 

 

Nummer 1 IJskrabber

De ijskrabber is nog steeds onze nummer 1. Zoals bij het windscherm al verteld vindt niemand bevroren ruiten fijn. Zo snel mogelijk de ruiten schoon en de warme auto in. Wij hebben een mooi assortiment met ijskrabbers. Full colour all over te bedrukken met een eigen ontwerp of een combinatie met LED verlichting of parkeerschijf. IJskrabbers zijn relatief goedkoop en eenvoudig weg te geven. 

Contactformulier