Winter relatiegeschenken

Het wordt sneller donker en het is koud buiten, hoe leuk is het dan om je klanten blij te maken met een winter relatiegeschenk. Bij echte winter relatiegeschenken moet  je denken aan bijvoorbeeld winterkleding zoals jassen, sjaals en mutsen. Echter hebben wij ook verschillende items in ons assortiment als ijskrabbers, dekens en zaklampen.  Op deze pagina vind je nog meer leuke ideeën als het aankomt op winter relatiegeschenken. Geef iets warms in de winter!

intro afbeelding

Onze wintertoppers

Winterkleding

Het is geweldig om je personeel en/of klanten te voorzien van warme winterkleding, zoals mutsen, sjaals of jassen. Ons assortiment winterkleding is enorm uitgebreid en alle artikelen kunnen worden voorzien van logo of persoonlijke boodschap.

 

 

Naar onze winterkleding

 

Winter gadgets

Iedereen vindt het vervelend om te krabben ’s ochtends. Geef dus bijvoorbeeld een goede ijskrabber cadeau of denk eens aan mooie mokken voor warme chocolademelk. De keuze is enorm en wij helpen je bij het uitzoeken.

 

 

 

Naar onze ijskrabbers

 

Ga voor duurzaam

Voor mooie wintergeschenken kun je ook terecht in onze speciale Green Gift Shop. Hierin vind je duurzame relatiegeschenken. Met deze geschenken draag je een stukje bij aan een groenere wereld en tegen opwarming van de aarde, dus meer strenge winters!Naar de Green gift shop

 

Winter geschenken bedrukken

Het is bij al onze winter relatiegeschenken mogelijk om te laten bedrukken met je eigen logo of persoonlijke boodschap. Het is altijd leuk om iets warm te geven tijdens de koude donkere dagen. In de wintermaanden is het ook kerst en Sinterklaas! Hiervoor hebben wij ook geweldige geschenken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze speciale kerstparkettenshop!