Festival merchandise

Festival merchandise of andere leuke geschenken voor een concert nodig? Wij hebben een mooi assortiment festival merchandise.  Merchandise voor tijdens een festival of concert is al enorm populair en neemt gigantisch in populariteit toe! Hoe mooi is het namelijk om merchandise te hebben van je favoriete festival, artiest of band? De mogelijkheden zijn enorm, denk hierbij aan onder andere sjaals, kleding, aanstekers of pakjes kauwgom en natuurlijk de selfie sticks. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen je van het beste advies voorzien!

intro afbeelding

Onze tips

Festival merchandise

Doordat wij o.a. werken voor Absolutely Fresh weten wij wat er speelt op het gebied van merchandise tijdens festivals. Festivalgangers vinden het namelijk geweldig om een aandenken te kopen van het feest waar ze zijn geweest. Wij helpen je bij het selecteren van het beste assortiment.

 

Concerten

Wij verzorgen al jaren de merchandise voor onder andere Tino Martin en Thomas Berge. Zij weten als geen ander hoe belangrijk hun fans voor ze zijn en hebben daarom een geweldig assortiment met passende merchandise.

 

 

 

Out of the box

Wij denk graag met je mee als het aankomt op merchandise voor speciale evenementen. Het maakt niet uit hoe groot of klein een evenement is, wij staan voor je klaar.



 

 

 

Festival merchandise bedrukken

Ook de merchandise voor een concert of festival is te bedrukken met eigen logo, tekst en zelfs afbeeldingen. De sjaals van Tino Martin zijn bijvoorbeeld bedrukt met een afbeelding van hem zelf en laten ze bedrukken bij ons. Er is enorm veel mogelijk en bijna alle festivals of concert merchandise is te bedrukken, meestal ook full colour! Wij fungeren als full service partner waarbij wij met jou het assortiment bepalen en laten bedrukken. Kom eens bij ons langs en zie in onze showroom welke mogelijkheden er allemaal zijn! Klik hier voor onze contactformulier of bel ons op nummer 053 433 31 60.