Duurzame relatiegeschenken

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema in Nederland. Als we namelijk allemaal een klein steentje bijdragen kunnen we bergen verzetten. Het is belangrijk dat we aan de toekomst gaan denken en dat is dus mogelijk met duurzame relatiegeschenken. De artikelen zijn vaak gemaakt van gerecycled materiaal of de manier van produceren is duurzamer; minder energie en water nodig voor dezelfde soort relatiegeschenken. 

intro afbeelding

Onze tips

Duurzame shop

Robitex heeft met het oog op duurzaamheid een speciale Green Gift Shop in het leven geroepen. Hier vind je relatiegeschenken met een groen karakter! De items zijn vaak gemaakt van duurzame materialen op een duurzame manier en meestal nog voor een mooie prijs!

Naar onze Green gift shop

 

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is ook onderdeel van onze duurzaamheid strategie. Wij zitten ons bijvoorbeeld in voor het goede doel (de Voedselbank) en daarnaast laten we dozen inpakken door een Sociale Werkplaats (Slijpsteen). Lees meer over onze ambitie

Lees meer

 

Out of the box

Heb je een idee en wil je kijken of dit ook duurzaam kan? Neem dan contact met ons op en wij gaan graag voor je aan de slag! Wij denken met je mee en komen met een enorm leuk voorstel met een duurzame insteek!Stuur ons een email

 

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Ga voor duurzaam en laat ook de duurzame relatiegeschenken bedrukken met jouw eigen logo of persoonlijke boodschap. Je klanten gaan het enorm waarderen dat jouw organisatie gaat voor duurzaamheid. Het bedrukken van de relatiegeschenken gebeurt in de meeste gevallen ook duurzaam! Ga voor een groenere toekomst voor de volgende generaties en draag een klein steentje bij. Als we dit allemaal doen kunnen we zoals gezegd bergen verzetten! Klik hier voor ons contactformulier of bel ons op nummer 053 433 31 60.