Werken bij Robitex

 

Ons team

Persoonlijk, proactief en professioneel. Met onze flinke dosis enthousiasme, kennis & ervaring en vleugje humor. Dat vinden klanten van ons als team. En daar zijn we eigenlijk best trots op. We willen geen leverancier zijn, maar een duurzame partner. Goed luisteren, echt de verbinding opzoeken en met elkaar successen boeken. Daarom geloven wij in favoriet zijn en blijven. Een klein beetje vakidioten zijn we wel, maar dat zien we dan maar als positief. We bruisen van de energie, ideeën en enthousiasme. En dat werkt aanstekelijk! Graag delen we proactief, maar uiteraard kan je ons ook altijd bellen met je vragen of uitdaging. Geen kunstje, maar oprecht vanuit ons DNA. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Ons duurzameklantenbestand is hier het levendige bewijs van. En daar krijgen wij dan energie van..

 

Samen aan de slag!

Maak hieronder maar eens digitaal kennis met het team achter Robitex. Maar liever komen we persoonlijk kennis maken. Klikt het? Dan gaan we graag samen aan de slag.

 

Danielle KaspersMarcel VenixMonique BeckerWout van der AaKrista DammanMartijn AbbinkPim ter BeekTimo RoelofsenKirsten OostrikKevin de KoningDaan kosterDaisy christjansSiem van beek

 

Contactformulier