Tassen bedrukken voor een promotioneel doel of relatiegeschenk?

Tassen bedrukken en deze dan gebruiken als promotieartikel is een geweldig goed idee. Bedrukte tassen zijn namelijk zeer geschikt om als promotieartikel te gebruiken en te bedrukken. Ze zijn breed inzetbaar: er is altijd wel een activiteit of gelegenheid om bedrukte tasjes met jouw logo uit te delen of als relatiegeschenk weg te geven. Tassen zijn er in diverse materialen, soorten en met tal van functies. Van goedkope promo tassen tot exclusieve weekend tassen, in onze webshop vind je een breed assortiment tassen die je goedkoop kunt laten bedrukken met jouw logo.
 

Assortiment bedrukte tassen

Het assortimen bedrukte tassen is enorm groot. Hieronder geven wij een korte selectie van de tassen in ons assortiment. Al deze tassen zijn te bedrukken met logo of persoonlijke boodschap.

  • Papieren tassen, zeer geschikt als beursartikel of om bijvoorbeeld artikelen in weg te geven. Plastic tasjes hebben een groot branding oppervlak waardoor jouw ontwerp opvallend onder de aandacht komt

  • Draagtassen bedrukt met logo of full colour ontwerp. In diverse materialen en soorten te bestellen en bedrukken.

  • Duurzame tassen, denk aan het milieu en bestel duurzame tassen. 

  • Rugtassen, in diverse afmetingen, materialen en kwaliteiten verkrijgbaar. Van promo rugtasjes met logo tot rugtassen van hoogwaardige kwaliteit voor langdurig en intensief gebruik.

  • Sporttassen, zowel voor jouw clubleden als voor uw relaties een mooi promotieartikel waarmee jouw organisatie met uw logo opvallend onder de aandacht komt.

  • Koeltassen, bedrukt met logo een ideaal zomer relatiegeschenk of artikel voor jouw promotieactie.

  • Laptoptassen, al in kleine oplage te bestellen en te bedrukken met logo. Afhankelijk van het materiaal kan jouw logo ook door middel van embossing worden gedrukt. Bekijk de mogelijkheden van het bedrukken bij de laptoptas van jouw keuze.

  • Toilettassen, breed inzetbaar en te bedrukken met logo of volledig in jouw eigen huisstijl laten maken. Een toilettas wordt overal mee naartoe genomen waardoor jouw naam en logo wereldwijd verspreid wordt.

  • Denk ook eens aan promotietassen

 

Bedrukte tassen volledig uitgevoerd in jullie huisstijl?

Naast ons online assortiment tassen die je kunt laten bedrukken met naam of logo, is het ook mogelijk om alle mogelijke tassen in jouw eigen huisstijl te laten maken. Wij beschikken over een eigen studio met grafische medewerkers die elk idee omzetten in een tas die volledig aansluit bij jouw wensen. Wij verrassen je door de mogelijkheden want eigenlijk is alles wel mogelijk! Doordat we wereldwijd samenwerken met de meest uiteenlopende leveranciers kunnen we alles laten maken. Goed en goedkoop. Zo leverden we de afgelopen tientallen jaren al een breed scala aan tassen voor de meest uiteenlopende organisaties en promotiedoelen. Bijvoorbeeld op maat gemaakte rugtassen voor FC Twente en Heracles, die deze als merchandise artikel verkopen in hun fanshops. Heb je vragen over onze tassen of de manier van bedrukken? Klik dan hier voor ons contactformulier. Je kan ons natuurlijk ook tijdens kantooruren telefonisch bereiken via 053 - 433 31 60.

 

De volgende tassen kunnen wij overigens ook laten bedrukken: 

 

Contactformulier