Sweater bedrukken

Sweater bedrukken met logo! 

Een sweater bestellen en deze laten bedrukken met logo of persoonlijke boodschap is het meest eenvoudig te doen in de webshop van Robitex. Wij hebben namelijk een zeer compleet assortiment sweaters die allemaal te bedrukken zijn. Sweater zijn leuk om te dragen tijdens evenementen of beurzen. Daarnaast te gebruiken als bedrijfskleding, om weg te geven als relatiegeschenk of voor gebruik tijdens een promotieactie. Waarvoor je ook sweaters nodig hebt, in onze webshop heb je volop de keuze.

 

Sweaters opvallend laten bedrukken

Wil je sweaters laten bedrukken met een logo of opvallende opdruk? Wij bieden talrijke mooi kwaliteitsweaters in verschillende kleuren, materialen en maten. Je vindt bij ons onder andere stijlvolle sweaters voor een luxe uitstraling, sportieve sweatshirts voor tijdens het sporten maar ook goedkope promo sweaters die groot met logo of opdruk te bedrukken zijn kun je in onze webshop bestellen. Al onze sweaters zijn geschikt voor het  bedrukken van logo of opdruk en zijn voor zowel dames als heren te bestellen. Wij leveren bedrukte sweaters van diverse bekende merken om te gebruiken als bedrijfskleding maar ook om weg te geven aan relaties of medewerkers.

 

Waarom sweaters bij ons bestellen? 

  • Wij bieden je een uitgebreid assortiment sweaters in alle denkbare materialen en uitvoeringen, allemaal te bedrukken met logo of opdruk. Bedrukt, onbedrukt en al vanaf een kleine oplage, er is meer mogelijk dan je denkt.

  • De Bestel Snel Service is een onderdeel van Robitex BV. Achter onze webshop zit een team ervaren mensen die je met alle vragen kunnen helpen en die al decennia lang honderden organisaties hebben geholpen bij het kiezen en leveren van sweaters met logo of in eigen ontwerp

  • We zijn in het bezit van het ISO9001 logo en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties. Dat maakt ons een betrouwbare partner voor jouw sweaters waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

  • In 2014 ontvingen we een eervolle vermelding bij de Leverancier van het Jaar verkiezing. Uit 1500 branchegenoten wonnen we de tweede plek en dat is natuurlijk niet voor niets. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

  • We bezoeken meerdere keren per jaar diverse beurzen over de hele wereld om op zoek te gaan naar de nieuwste collectie sweaters. Deze zetten we direct voor jouwonline zodat je altijd de meest moderne sweaters en sweatshirts kunt vinden in onze webshop.

  • Door de scherpste prijsafspraken met onze leveranciers kunnen we alle sweaters en sweatshirts voor de laagste prijs bedrukken en aanbieden in onze webshop. Nergens vind je de bedrukte sweaters zo goedkoop als bij ons. Dat garanderen we!

 

Naast mooie sweaters hebben we nog veel meer bedrijfskleding waaruit je kan kiezen: 

 

Heb je vragen over bovenstaande, ga dan naar ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op: 053 433 31 60. 

Contactformulier