Strandballen bedrukken

 

 

 

 

 

 

Strandballen bedrukken en weggeven als geschenk

Hoe leuk is het om strandballen te laten bedrukken en deze weg te geven als relatiegeschenk in de zomer. Bedrukte strandballen zijn zeer geschikt als relatiegeschenk omdat ze goedkoop zijn. Daarnaast heeft het een groot oppervlakte voor je logo een prachtig branding artikel. Je vindt altijd een strandbal om te bedrukken in een kleur die bij jouw huisstijl past. In één kleur of meerdere kleuren per segment, een bedrukte strandbal valt sowieso op en wordt veel gebruikt. Klik hier om naar ons complete assortiment strandballen te gaan. 

 

Wanneer een bedrukte strandbal weggeven?

Wanneer geef je nou een bedrukte strandbal weg? Dit kan bijvoorbeeld als je een reis organiseert maar denk ook eens aan een leuke zomerwedstrijd in combinatie met uw sociale media; je geeft je relaties een bedrukte strandbal, vraagt hen er een mooie zomerfoto van te maken en op jouw facebookpagina te plaatsen en de mooiste foto wint een prijs. Zo komt je dubbel onder de aandacht en zijn mensen bewust met jouw bedrukte strandballen en dus jouw organisatie bezig.

Sta je op een beurs in de lente of zomer? Laat dan strandballen bedrukken. Dit is niet alleen goedkoop maar ook een keer iets anders dan een bedrukte balpen of aansteker met logo.

 

Waarom bedrukte strandballen bij ons bestellen?

  • Robitex heeft 25 jaar ervaring in de branche en daardoor weten wij de beste inkoopprijzen te regelen. Hierdoor kunnen wij de beste prijzen garanderen. 

  • Naast ervaring beschikken bij ook over alle certificaten. Hierdoor weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt 

  • Kleine aantallen zijn mogelijk en eventueel binnen een paar werkdagen al in huis. 

 

Relatiegeschenken voor de zomer zijn er volop. Naast de bedrukte strandballen hebben wij bijvoorbeeld ook strandhandoeken, zonnebrillen of denk eens aan zonnebrandcreme met jouw logo erop.  Neem contact met ons op en wij bedenken een geweldige zomerse campagne voor jou. Onze marketingafdeling bedenkt een geweldig concept. Klik hier voor onze contactpagina of neem telefonisch contact op op telefoonnummer 053 43 33 160. Wij helpen je graag verder.