Softshell jassen

Softshell jassen bestel je het meest eenvoudig in de webshop van Robitex. Klik hier om ons complete assortiment Softshell jassen te bekijken. Daarnaast kun je bij ons de softshell jassen laten bedrukken. Softshell jassen bedrukken voor dames en/of heren doe je dus voordelig en gemakkelijk in onze webshop. 

 

Softshell jassen als bedrijfskleding

Softshell jassen worden ook als werkkleding, bedrijfskleding of promotiekleding enorm gewaardeerd. Een softshell jas of jack is een zeer geschikt kledingstuk om als bedrijfskleding te gebruiken of om als relatiegeschenk weg te geven door het draaggemak en de diverse gelegenheden waarbij een softshell jas wordt gedragen. Softshell jassen zijn dus erg geschikt als promotiekleding. Een softshell jas bedrukken en online bestellen gaat eenvoudig en snel en is voor dames, heren en kids. 

 

Softshell jas bedrukken voor promotionele doeleinden

Zoek je softshell jassen voor promotionele doeleinden of voor een evenement? Voor promotionele acties kunnen wij de softshell jas voorzien van elk logo of elke opdruk, in 1 of meerdere kleuren en in diverse afmetingen en plaatsen. Wat de mogelijkheden zijn bij het bedrukken van een softshell jack vind je bij de jas naar keuze. En door het uitgebreide assortiment en de diverse kleurmogelijkheden vind je vast en zeker een softshell jas die bij uw doel en doelgroep past.

 

Softshell jas op maat laten maken

Wil je een softshell jas op maat laten maken, in jouw eigen huisstijlkleuren en van materialen naar uw keuze? Wij beschikken over een grafische studio waar medewerkers graag een digitaal ontwerp voor u maken, gebaseerd op uw wensen en budget. Eigenlijk kunnen we alles laten maken. De levertijd zal dan wel langer zijn, aangezien we de softshell jassen in eigen ontwerp laten fabriceren in het Verre Oosten. Heb je hierover vragen, neem dan via dit contactformulier contact met ons op. Het kan natuurlijk ook telefonisch tijdens kantooruren. 

 

Het assortiment bedrijfskleding is enorm bij Robitex. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar polo's of t-shirts, dan is dit ook mogelijk. Liever een ander merk dan softshell jassen? Kijk dan eens bij ons complete assortiment kleding .

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent