Sinterklaasgeschenken voor personeel of relaties

 

Top 5 geschenken voor de winter

Sinterklaasgeschenken voor personeel of relaties

Heb je inspiratie nodig voor sinterklaasgeschenken voor het personeel? Lees dan zeker ons blog even en dan hopen wij je genoeg ideeën te geven om je personeel eens leuk te verrassen met een geschenkje voor Sinterklaas. Je kan ook direct naar onze Sinterklaas thema pagina gaan. 

 

Attent zijn als werkgever of attent zijn naar je klanten is helemaal van deze tijd. Net even iets extra’s doen wordt enorm gewaardeerd. We doen dit al met Kerst, verjaardagen, Pasen en waarom dan ook niet tijdens Sinterklaas. Sinterklaas is niet alleen voor de jeugd, want volwassenen kunnen ook van deze tijd genieten. Al is het alleen al vanwege alle zoetigheid dit in de winkels liggen en een gezellig avondje te beleven met je gezin. Hieronder vind je een aantal ideeën en er is voor ieder budget een gepast Sinterklaasgeschenk. 

 

Chocoladeletter

Sinterklaasgeschenk

Natuurlijk blijft de chocolade letter het meest populair. Het is echter tegenwoordig niet meer zo dat dit een saai geschenk is. Er zijn namelijk letters in allerlei soorten, maten en natuurlijk smaakjes. Kijk bijvoorbeeld naar Tony Chocolony waarbij allerlei verschillende gekke smaken worden gecombineerd tot iets verrukkelijks. Dit geldt ook voor de chocoladeletter. In ons assortiment zitten heel veel verschillende smaken letters zoals natuurlijk karamel zeezout, Nutella of bijvoorbeeld Cookie furge. Heerlijk genieten van een Sinterklaasletter met een originele smaak. 

 

Juten sinterklaaszak met inhoud

Sinterklaasgeschenk

Wil je een wat luxer Sinterklaasgeschenk geven, geef dan een juten zak met allemaal verschillende lekkere dingen erin, zoals pepernoten, schuimpjes, marsepein en natuurlijk chocolade.  Een zak geeft erg leuk weg en kan eventueel daarna nog hergebruikt worden.  In ons assortiment hebben wij allemaal verschillende opties in diverse prijsklassen. 

 

Gepersonaliseerd Sinterklaasgeschenk 

Sinterklaasgeschenk

Logo of persoonlijke boodschap bij het Sinterklaasgeschenk? Dat kan altijd! Tony Chocolony repen kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een eigen wikkel en het is altijd mogelijk om een kaartje of label bij je geschenk toe te voegen. Zoals je kunt lezen zijn de mogelijkheden eindeloos en neem eens contact met ons op om te kijken hoe wij jouw personeel of relaties op een leuke manier kunnen verrassen met een Sinterklaasgeschenk. 

 

Contactformulier