Senz° stomparaplus bestellen, een leuk geschenk

De Senz° stormparaplu bestellen en weggeven is een perfect relatiegeschenk. Om medewerkers, klanten of zakenrelaties te verrassen en te waarderen. Een geschenk dat men onthoudt, bijdraagt aan de naamsbekendheid en duurzaam is. Hoe mooi is dat? Maar ook een geschenk, dat je bedrijfs- en/of merkidentiteit versterkt. Naar onze mening een multifunctioneel geschenk. Wij hebben een zeer uitgebreid Senz stormparaplu's en deze zijn te bestellen en te bedrukken met logo of persoonlijke boodschap. 


Naar onze Senz paraplu's


Partnership met de Senz stormparaplu's.

Daarom hebben wij (Robitex en Senz°) onze krachten gebundeld in een duurzaam partnership voor de promotie- & relatiegeschenkenbranche. Zo hebben we samen de ambitie om de identiteit van bedrijven, instellingen of merken te versterken en klanten, medewerkers of zakenrelaties duurzaam te verrassen met een originele Senz° stormparaplu. Helemaal in stijl. Met bedrijfslogo, een unieke boodschap of doek in eigen stijl, ontwerp of kleur. En dat werkt! Met Senz° stormparaplu’s in verschillende soorten en kleuren. Ontdek jouw favoriet hieronder en neem contact op met ons Robitex team voor een op maat gemaakte offerte.

Een stormachtig idee

Persoonlijke ergernis vormde de bakermat voor het ontstaan van de originele Senz° stormparaplu. Door te spelen met de aerodynamica en buiten de gebaande paden te treden, ontwikkelde Senz° een paraplu die elk weertype aankan. Zelfs windstoten tot 100 km/u zijn geen probleem voor deze paraplu! Maar naast deze unieke functionele kenmerken is deze paraplu ook een absolute blikvanger en bekroond met wereldwijde design awards. Kortom; een echte blikvanger in de storm. www.senz.com. Bestel bij ons Senz stormparaplu's. Ze worden zeer snel geleverd en door ons partnership hebben wij scherpe prijzen. Daarnaast zijn ze in kleine aantallen te bestellen. 

Naar onze Senz paraplu's
 

Contactformulier