Senz paraplu's bestellen en bedrukken

De Senz paraplu's worden steeds populairder. Dit komt omdat de Senz een geweldige vormgegeven paraplu is die iedere storm kan weerstaan. Een senz paraplu weggeven is een geweldig artikel om te gebruiken als promotiemiddel. Dit komt omdat een Senz paraplu niet alleen een luxe relatiegeschenk is, maar ook omdat een Senz paraplu van Nederlandse bodem is. Senz is opgericht in 2006 toen de paraplu is ontworpen. Sindsdien is het merk alleen maar populairder geworden en daarom zijn wij ook heel trots dat wij preffered supplier zijn. Klik hier om naar ons assortiment Senz stormparaplu's te gaan. 

 

Senz paraplu's laten bedrukken met logo

Senz paraplu's zijn ook te bedrukken met logo en daarnaast is het zelfs mogelijk om een eigen design te maken. Door het bedrukken van de Senz paraplu's met je eigen logo ben je nog vaker in beeld bij jouw klanten. In ons regenachtige land wordt een paraplu namelijk erg veel gebruikt en zeker een Senz paraplu valt op! Daarnaast gaat de paraplu heel erg lang mee in vergelijking met andere paraplu's. Hij wordt dus een aantal jaar veelvoudig gebruikt. 

 

Waarom Senz paraplu bestellen bij Robitex?

  • Wij hebben een partnership met Senz waardoor wij de beste prijzen hebben in de markt. 

  • Wij kunnen je helpen met een compleet marketingconcept en doordat wij beschikken over een eigen ontwerpstudio kunnen wij ook prachtige ontwerpen van de paraplu's maken

  • Robitex heeft meer dan 20 jaar ervaring in de markt en wij weten dus precies wat er speelt. 

Heb je vragen over de Senz paraplu's of over al onze andere paraplu's neem dan contact op met onze collega's middels dit contactformulier of het kan natuurlijk ook telefonisch tijdens kantooruren op nummer 053 43 33 160. 

 

Contactformulier