Laat je SeatZac bedrukken met logo

De SeatZac was de zomerhit van 2019 en zal dit jaar alleen maar in populariteit toenemen. Een SeatZac leent zich uitstekend om te laten bedrukken met logo of persoonlijke boodschap. De SeatZac heeft namelijk een heel groot oppervlak waar makkelijk op bedrukt kan worden. De hele zomer is jouw bedrijfsnaam zichtbaar als de mensen aan het genieten zijn op de SeatZac. Een SeatZac is heel eenvoudig op te zetten. Je brengt lucht in de SeatZac en vervolgens maak je hem dicht en kun je heerlijk relaxed genieten van de buitenlucht. Ben je geïnteresseerd in de SeatZac? Neem dan contact met ons op! Wij verkopen het hele assortiment SeaZacs. 

 

Verschillende manieren van de SeatZac bedrukken

 

Er zijn verschillende manieren waarop je de SeatZac kunt laten bedrukken. In ander artikelen hebben wij wel eens uitgelegd dat er allerlei soorten druktechnieken zijn zoals digitale druk, zeefdruk, borduren of tampondruk. Ook voor het bedrukken van de SeatZac zijn verschillende technieken mogelijk. Onze collega’s kunnen je hier alles over vertellen. Het is in de meeste gevallen ook mogelijk om de SeatZac full colour te laten bedrukken. 

Compleet assortiment SeatZacs

Wij zijn als een van de weinige leveranciers in Nederland in staat om B2B te leveren voor een scherpe prijs. Grote aantallen is bij ons geen probleem en het laten bedrukken van de SeatZac ook niet. De SeatZac  is in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Heb je vragen hierover? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

 

Contactformulier