Wil je een rugtassen of rugzakjes bedrukken met artwork, tekst of logo?


Het bestellen en laten bedrukken van een rugtas was nog nooit zo eenvoudig. In onze Bestel Snel Service vind je een groot assortiment rugtassen die allemaal te bedrukken zijn. Van promo rugzakjes bedrukt met logo of tekst in 1 kleur tot rugtassen of een schooltas die je opvallend laat bedrukken voor een grote exposure; bekijk onze rugzakken en rugtassen en laat je verrassen door de mogelijkheden van het bedrukken én door de prijs, want wij garanderen dat je nergens dezelfde rugtas goedkoper kunt laten bedrukken. Is dat wel zo, dan gaan wij in prijs mee. 


Waarom zijn wij zo goedkoop met het bedrukken van een rugtas?

 

  • Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Door goede prijsafspraken met onze wereldwijde leveranciers kunnen we u de beste prijzen geven voor alle rugtassen en rugzakken.

  • Doordat een bestelling via de webshop relatief weinig tijd kost, kunnen wij alle tassen goedkoop aanbieden.


Dat wij goedkoop zijn, doet niets af aan de kwaliteit van de tassen of van de bedrukking. We zijn in het bezit van het ISO9001 certificaat en kunnen (moeten!) dus 100% kwaliteit garanderen. We zijn aangesloten bij diverse branche organisaties en zijn niet voor niets een van de grootste relatiegeschenken leveranciers van Nederland. Klantenservice en kwaliteit vinden wij ontzettend belangrijk. Daarnaast hebben wij ook duurzame rugzakken in onze speciale duurzame relatiegeschenken shop! Als we allemaal een steentje bijdragen, kunnen we bergen verzetten. 

 

Waarom rugtassen bij ons bestellen?

Als een van de grootste leveranciers van Nederland op het gebied van relatiegeschenken en promotieartikelen geven wij je graag een aantal tips voor het promotioneel inzetten van rugtassen

  • Promo rugtasjes bedrukt met logo of tekst in 1 kleur voor gebruik tijdens een beurs of evenement

  • Een schooltas opvallend bedrukt met een leuk en aansprekend ontwerp, passend bij de leeftijd en de doelgroep van de scholieren

  • Rugzakjes om uit te delen of mee te geven tijdens een sportactiviteit of klantendag. Je kunt de rugzakken bedrukken met  logo in 1 of meerdere kleuren, afhankelijk van de rugtas die je wilt laten bedrukken

  • Een rugtas van hoogwaardige kwaliteit bedrukken om als relatiegeschenk weg te geven. Laat deze rugtas op een subtiele manier bedrukken zodat jouw relaties de rugtas veelvuldig zullen gebruiken.

 

Laat altijd je rugtas bedrukken met logo. Zo val je namelijk nog meer op. Het levert je zelfs meer op dan reclame op televisie of radio. Niet overtuigd? Lees dan ons blog "de kracht van een relatiegeschenk". Wil je graag meer informatie over het bedrukken van rugtassen, ga dan naar onze contactpagina of bel ons op nummer 053 433 31 60. 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent