Rockbook notitieboek bestellen

Een Rockbook notitieboek bestellen kun je het beste bij Robitex. Wij zijn namelijk preferred supplier van Rockbook. In de huidige digitale samenleving gelooft On The Rocks in stijlvolle analoge producten van revolutionaire materialen. In pure vormen. Zo ontstond het idee voor een Rockbook. Duurzaam, stijlvol en revolutionair. Om dromen, ambities, gedachten of verhalen vast te leggen. Of om gewoon lekker je gedachten de vrije loop te laten. Een geschenk met een verhaal. Zo dragen we samen bij aan een mooiere wereld. Onder het motto; together we make it last.

Are you a rockstar?

The Rockbook is meer dan een notitieboek. In onze ogen is het een beleving, waarmee echte verbinding opgezocht kan worden. Voor het noteren van je meest wilde ideeën, creatieve schetsen of belangrijke afspraken. Het notitieboek waar geen boom voor gekapt is. Niet gemaakt van papier, maar van stonepaper. Het boek waar geen gif, water of bleekmiddel aan toegevoegd is én dat bovendien 15% tot 20% minder inkt nodig heeft. Maar vooral het notitieboek dat gezien mag worden en uniek is om cadeau te geven. Of te krijgen. 


Check hier onze Rockbooks


The options

Rockbooks zijn er in meerdere soorten, stijlen en kleuren. Met een subtiele logobedrukking of volledig in eigen merkuitstraling. Softcovers of hardcovers. In eigenzinnige On the Rocks kleuren of in eigen huisstijlkleuren. De keuze is aan jou. Kies je voor een notitieboek met een verhaal. Dan kies je vanaf nu voor the Rockbook. Check hier onze Rockstars.

On a mission

Het verhaal achter On the Rocks is drieledig. Ook wel de 3R missie genoemd. Deze loopt als rode draad door de organisatie en de producten.

Reduce
Door voor stonepaper te kiezen, bespaar je belangrijke grondstoffen. Stonepaper gebruikt veel minder belangrijke grondstoffen in productie (geen bomen, vrijwel geen water, geen bleek, geen giftige chemicaliën) en het papier is cradle to cradle en Kiwa groen gecertificeerd.

Rejoice
On the Rocks producten zijn een manier om bewust offline te zijn en verbinding te zoeken, op een verantwoorde en plezierige manier. De Rockbooks zijn waterbestendig, scheuren niet makkelijk en zijn zacht om op te schrijven.

Reforest
Met de verkoop van producten, steunt On The Rocks herbebossingsprojecten in Zuid Afrika. Op deze manier is On the Rocks niet alleen tijdens de productie beter voor de wereld, maar wordt er ook actief bijgedragen aan een mooiere wereld.

In ontwikkeling

Ook Robitex gelooft in duurzaam, stijlvol en revolutionair. Maar vooral in de kracht en potentie van stonepaper. Daarom heeft Robitex een duurzaam partnership gesloten met On the Rocks voor de gehele relatiegeschenken- en promotiebranche. En dat gaat voor beide partijen verder dan de Rockbooks.

De eerste nieuwe producten zoals PocketRocks, RockBags en BellyBands zijn al in ontwikkeling. Samen het verschil maken. Daar gaan we voor. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met het Robitex team via 053 – 433 31 60 of via info@robitex.nl

Contactformulier