Robitex wint aanbesteding Saxion Hogeschool

Robitex B.V. wint aanbesteding promotionele artikelen Saxion Hogeschool

 

Robitex B.V. heeft de aanbesteding uitgeschreven door Saxion Hogeschool gewonnen. De aanbesteding bestaat uit het leveren van promotionele artikelen voor studenten, maar bestaat ook uit het meedenken over relatiegeschenken voor afgestudeerden en relaties voor de verschillende locaties in Enschede, Deventer en Apeldoorn.

 

,,Wij zijn erg trots dat we gaan samenwerken met wederom een grote organisatie uit het oosten van Nederland”, aldus een tevreden Danielle Kaspers, eigenaresse van Robitex. ,,Saxion Hogeschool is een van de grootste hogescholen van het land met bijna 27.000 studenten en 3.000 medewerkers. Het is extra speciaal dat we de aanbesteding hebben gewonnen, aangezien wij ook gevestigd zijn in Enschede. Na Drenthe college en ROC van Twente is het de volgende grote onderwijsinstelling uit Noord- en Oost-Nederland die voor Robitex als partner kiest.”   

 

 

Aanbesteding heeft een looptijd van 2 jaar. 

De aanbesteding heeft een looptijd van  minimaal 2 jaar, waarbij de nadruk steeds meer gaat liggen op duurzaamheid. ,,We hebben een mooi assortiment duurzame promotionele artikelen voorgesteld die in de smaak is gevallen. Deze artikelen zijn straks te bestellen in een unieke gesloten shop die op maat wordt gemaakt voor Saxion.”

Contactformulier