Robitex ISO9001 certificaat

Robitex heeft weer het ISO 9001 : 2008 certificaat ontvangen

Na weer een zware audit hebben wij het ISO certificaat 9001 : 2008 ontvangen van Lloyd’s Register Quality Assurance. Met dit certificaat wordt aangeven dat wij werken volgens een bepaalde kwaliteitsnorm. Het kwaliteitsmanagementsysteem dat wij gebruiken is van toepassing op “het leveren van promotionele artikelen en diensten in het verzorgen van –in company- webshopsystemen.

 

Wat is het ISO Certificaat precies?

 

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De organisatie ISO (Genève) staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen. De meeste hiervan zijn productgericht, maar enkele normen slaan op generieke managementsystemen. Verreweg de bekendste is de ISO 9001, welke slaat op het managementsysteem voor kwaliteit.

 

Heel simpel gezegd is ISO 9001:

Zeg wat je doet

Doe wat je zegt

Bewijs het

 

ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Daarnaast vormen de eisen met elkaar goede aanknopingspunten voor het opzetten en inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem.

 

Wij zijn dus erg trots met het certificaat. Het geeft aan dat we op een goede manier werken en dat we kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben. Het certificaat is anderhalf jaar geldig, dus we kunnen er weer tegenaan! 

 

 

Contactformulier