Sheltersuit

 


Robitex schenkt 2 pakken aan de Sheltersuit Foundation

Wij werken sinds kort intensief samen met Sheltersuit en daarom hebben wij besloten om 2 Sheltersuits te doneren aan de Sheltersuit Foundation. De Sheltersuit foundation heeft donaties nodig. Een landelijke stichting heeft namelijke beloofd om meer bekendheid en ondersteuning te geven indien er minimaal 50 pakken worden gedoneerd. Op dit moment staat de teller op 40 en er zijn er dus nog 10 te gaan! Een Sheltersuit kost €275,- en daarmee help je een dakloze goed de winter door te komen. Het daklozen probleem is namelijk veel groter dan veel mensen denken. Helaas zijn er nog te veel daklozen in ons land, die met name in de wintermaanden het erg zwaar hebben. Dit geldt niet alleen voor Nederland, maar eigenlijk ook voor heel Europa. Sheltersuit wil ook heel erg graag gaan helpen op Lesbos.  De vluchtelingen die aankomen vanuit Syrië en andere landen zijn vaak alles kwijt en hebben enorm de behoefte aan een warm pak en goed onderkomen.

 

Wil je ook doneren of meer informatie over Sheltersuit?

Robitex heeft exclusiviteit voor de verkoop van custom made relatiegeschenken gemaakt door Sheltersuit. Deze andere tak van Sheltersuit is nieuw en hierover volgt binnenkort meer informatie. Oude bedrijfskleding kan worden gedoneerd en hiervan worden mooie custom made relatiegeschenken gemaakt. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of vluchtelingen maken deze geschenken. Het mes snijdt dus eigenlijk aan 3 kanten!

 

Wil je meer informatie over Sheltersuit of wil je ook een donatie doen? Neem dan contact met ons op!  Op de website van Sheltersuit vind je ook meer informatie! 

 

 

Contactformulier