Robitex BV wint onderhandse aanbesteding Vitens.

Alle duurzame promotionele artikelen bij Vitens de komende jaren via Robitex

Robitex wint de onderhandse aanbesteding voor duurzame relatiegeschenken uitgeschreven door Vitens;

 

“Vitens heeft er vertrouwen in dat Robitex in staat is om Vitens te ontzorgen. Robitex geeft een duidelijk beeld hoe zij duurzaamheid integreren in haar inkoopbeleid en streven naar een volledig duurzame werkwijze. Aansprekend hierbij is ook dat naast elk aangevraagd item een duurzaam alternatief wordt aangeboden om bewustwording te stimuleren. “ Aldus Vitens.

 

Robitex is trots 

"Wij zijn erg trots dat wederom een grote landelijke organisatie voor ons kiest.”, aldus een tevreden Danielle Kaspers, eigenaresse van Robitex. Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Zij voorzien 5,6 miljoen zakelijke en particuliere klanten elke dag opnieuw van kraanwater dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij winnen al dat drinkwater uit grondwater. Met bijna 1.400 medewerkers, 93 productiebedrijven en een distributienetwerk van zo’n 49.500 kilometer garandeert Vitens elk jaar de levering 352 miljoen kubieke meter drinkwater. Het verzorgingsgebied bestaat uit de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Utrecht en Overijssel en enkele gemeenten in Drenthe en Noord-Holland.

 

Ontzorgen

De nadruk ligt ook in onze branche steeds meer op duurzaamheid en ontzorgen. We hebben een duurzaam assortiment relatiegeschenken voorgesteld waarmee een goede vertaalslag gemaakt wordt naar de missie van Vitens”, licht Kaspers toe. Deze en alle andere artikelen bestellen Vitens medewerkers straks vanuit hun unieke online gesloten webshop, in eigen huisstijl en op maat gemaakt. Robitex organiseert, faciliteert en regelt de gehele back office, eenvoudig, soepel en snel vanuit ons centrale logistieke centrum in Enschede. Van advies tot opslag. Van voorraadbeheer tot verzending. Van facturatie tot realtime rapportages.

Contactformulier