persbericht UT

 

Alle duurzame relatiegeschenken bij Universiteit Twente de komende jaren via Robitex.

 

Robitex wint de Europese aanbesteding voor relatiegeschenken uitgeschreven door Universiteit Twente;

 

“Het bestelproces, de dynamische omgeving van de webshop en catalogi welke online verwerkt wordt heeft de Universiteit Twente het vertrouwen gegeven voor een perfecte vertaalslag van hun wensen naar een volledig online platform. Alle door de Universiteit gevraagde onderdelen en beoordelingsaspecten zijn volledig uitgewerkt en inhoudelijk goed verwoord. Robitex geeft in haar plan van aanpak duidelijk aan hoe zij de samenwerking oppakt en de universiteit hiermee zoveel mogelijk ontzorgt. “aldus Universiteit Twente.

 

Robitex is trots

 

“Wij zijn erg trots dat wederom een grote organisatie voor ons kiest.”, aldus een tevreden Danielle Kaspers, eigenaresse van Robitex.

 

Universiteit Twente (UT) is een ondernemende research universiteit die is opgericht in 1961. UT verzorgt onderwijs en onderzoek in wetenschapsgebieden die variëren van bestuurskunde en technische natuurkunde tot biomedische technologie. Als enige universiteit van Nederland beschikt UT over een campus: studeren, werken, wonen, ondernemen en ontspannen concentreren zich grotendeels op één locatie, het landgoed Drienerlo. Deze campus wordt tevens gebruikt als instrument voor de academische en persoonlijke vorming van studenten en ter bevordering van de ondernemingszin. Het terrein is eigendom van UT en is ongeveer 150 ha groot. De gebouwen beslaan ongeveer 200.000 m² bruto vloeroppervlak. UT heeft op dit moment circa 11.000 studenten en circa 3.100 medewerkers. Op de Campus wonen gemiddeld 2.000 studenten. www.utwente.nl

 

Ontzorgen

 

“De nadruk ligt ook in onze branche steeds meer op duurzaam, kwaliteit en ontzorgen. Diverse business cases over MVO, interne procedures en plan van aanpak zijn doorslaggevend geweest in het behalen van deze aanbesteding “, licht Kaspers toe. Alle duurzame relatiegeschenken en andere artikelen kunnen straks vanuit een eigen unieke online gesloten brandportal in eigen huisstijl besteld worden.

 

Robitex organiseert en faciliteert de gehele back office, eenvoudig, soepel en snel vanuit ons centrale logistieke centrum in Enschede. Van advies tot opslag, van voorraadbeheer tot verzending en van facturatie tot realtime rapportages.

Contactformulier