Robitex wint aanbesteding prorail

Robitex BV wint onderhandse aanbesteding ProRail

Alle duurzame relatiegeschenken bij ProRail de komende jaren via Robitex.

 

Robitex wint de onderhandse aanbesteding voor duurzame relatiegeschenken uitgeschreven door ProRail.

“De uitwerking van het plan van aanpak geeft ProRail veel vertrouwen dat Robitex in staat is om ProRail volledig te ontzorgen. ProRail hecht grote waarde aan duurzaamheid en relatiegeschenken weerspiegelen de ambities van ProRail. Robitex heeft een duidelijk beeld gegeven hoe zij duurzaamheid integreren in haar inkoopbeleid en streven naar een volledig duurzame werkwijze. Door ProRail gevraagde onderdelen en beoordelingsaspecten zijn volledig uitgewerkt en inhoudelijk uitstekend verwoord. Aansprekend hierbij is ook dat naast elk aangevraagd item een duurzaam alternatief wordt aangeboden om bewustwording te stimuleren. “ Aldus ProRail. Dit sluit aan bij onze ambities; verbinden, verbeteren en verduurzamen.

 

Robitex is trots

“Wij zijn erg trots dat wederom een grote landelijke organisatie voor ons kiest.”, aldus een tevreden Danielle Kaspers, eigenaresse van Robitex. ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. Ongeveer 4.300 medewerkers zorgen ervoor dat elke dag, 24/7. 1.200.000 reizigers en 100.000 ton goederen op hun plaats van bestemming komen, met 6550 treinen over ruim 7000 kilometer spoor. Het spoornetwerk is met recht het kloppend hart van mobiel Nederland. ProRail werkt aan de bereikbaarheid van Nederland door te zorgen voor een optimaal spoornetwerk. Ze verdelen de capaciteit op het spoor, regelen alle treinverkeer, bouwen en beheren stations en leggen nieuw spoor aan. Tevens onderhoudt ProRail bestaande infrastructuur zoals spoor, wissels, seinen en overwegen.

 

Ontzorgen

“De nadruk ligt ook in onze branche steeds meer op duurzaamheid en ontzorgen. We hebben een duurzaam assortiment relatiegeschenken voorgesteld waarmee een goede vertaalslag gemaakt wordt naar de missie van ProRail”, licht Kaspers toe. Deze en alle andere artikelen bestellen ProRail medewerkers straks vanuit hun unieke online gesloten brandportal, in eigen huisstijl en op maat gemaakt. Robitex organiseert, faciliteert en regelt de gehele back office, eenvoudig, soepel en snel vanuit ons centrale logistieke centrum in Enschede. Van advies tot opslag. Van voorraadbeheer tot verzending. Van facturatie tot realtime rapportages.

Contactformulier