Rituals als relatiegeschenk

Rituals als relatiegeschenk

Een Rituals pakket als relatiegeschenk

Rituals als relatiegeschenk krijgen, wie wil dit nu niet?! Rituals is een begrip geworden in Nederland als het gaat om huidverzorging, met name bij de vrouwen. Inmiddels heeft Rituals meer dan alleen maar producten voor de huid. Rituals heeft ook geurstokken, make up en zelfs afwasmiddel. Het motto is Rituals is dat ze hun alledaagse routines met een beetje speciale aandacht kunnen transformeren in bijzondere momenten.  Dit motto delen zij als leverancier van relatiegeschenken natuurlijk ook. Ze willen graag met de producten ervoor zorgen dat de klanten hun klanten speciale aandacht geven.  Wat is er nu mooier om deze twee met elkaar te verbinden; daarom Rituals als relatiegeschenk! 

 

Leuk assortiment Rituals pakketten

In ons assortiment hebben wij een mooie selectie gemaakt van Rituals producten voor zowel de vrouw (Aryurveda) als de man (Samurai). Toch weten wij uit ervaring dat Rituals het als relatiegeschenk het best doet bij vrouwen.  De Rituals pakketten die bij ons te bestellen zijn worden geleverd in een fraaie giftbox met desgewenst een persoonlijke boodschap.  

 

De Rituals pakketten voor de vrouwen bevatten onder andere showergel, shampoo, bodycreme. De luxe pakketten worden nog eens uitgebreid met lekkere handzeep. De Rituals pakketten voor de mannen bevatten showergel, shampoo en deodorant en in de medium pakketten wordt dit nog eens aangevuld met heerlijke scheercrème.    

 

Rituals voor vrouwen bestellen

 

Maakt dus van uw relatiegeschenk een speciaal moment en geef een Rituals pakket als relatiegeschenk. Wij weten zeker dat je niet meer stuk kan bij je personeel of klanten.  Heb je vragen over ons assortiment Rituals pakketten? Neem dan contact op met onze collega's middels dit contactformulier of telefonisch op nummer 053 433 31 60.  Lees ook onze andere blog berichten en volg ons daarnaast op Facebook

 

Contactformulier