< Terug naar overzicht


 
Love is in the air 


Ondanks de kou en regen is er binnenkort weer veel warmte voelbaar op “de dag van de liefde”: Valentijnsdag! Dit fenomeen dat is overgewaaid uit Amerika heeft inmiddels al veel terrein gewonnen, waardoor mensen op zoek gaan naar een speciaal cadeau voor hun partner of een ander bijzonder iemand. Iedere zichzelf respecterende webshop speelt hierop in door voor Cupido te spelen. Ook bedrijven haken in op deze ontwikkeling. Je kunt natuurlijk allerlei leuke of zelfs ludieke acties bedenken bij een bestelling als blijk van waardering voor je klant of je collega’s. Door toevoeging van een persoonlijke noot via een kaart of bijvoorbeeld een tekst op een taart kun je je creativiteit de vrije loop laten!

 

Bloemen zijn natuurlijk hét geschenk bij uitstek op deze dag! Door middel van onze Altijd Attent shop kunnen wij je eenvoudig ontzorgen in je bestelling met een breed assortiment ruikers. Vóór 16:00 uur besteld is de volgende dag bezorgd. De Attent Altijd Giftshop gebruik je natuurlijk niet alleen tijdens Valentijnsdag! Voor ieder speciaal moment bieden wij je de mogelijkheid een passend geschenk te kiezen. Denk hierbij aan taarten, cadeaukaarten, kraamcadeaus, dranken, chocolade en Rituals pakketten. Maar ook voor een duurzaam geschenk kun je bij ons terecht. Binnen de shop kunnen wij kostenplaatsen en gebruikers voor je aanmaken en aan het einde van iedere maand ontvang je dan één overzichtelijke maandfactuur.

 
Daarnaast bieden wij in Altijd Attent Giftshop een verjaardagen – en jubileaservice aan: het automatisch verzenden van een geschenk (bijvoorbeeld een cadeaukaart) bij iedere verjaardag of bij jubilea van jullie collega's. Hoe gemakkelijk is dat? Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Stuur ons een email via: altijdattent@robitex.nl en wij nemen contact met je op of bekijk hier onze online brochure.
Vond je dit blog interessant? Deel het dan op Facebook of LinkedIn! Dat zouden wij natuurlijk enorm waarderen.

 

Contactformulier