Relatiegeschenken voor Pasen! 

Pasen is een erg leuk moment om relaties en personeelsleden te verrassen met iets lekkers! Want wie houdt er natuurlijk van een lekker stukje chocolade. Wij merken dat het aantal presentjes met Pasen steeds populairder wordt. Dit heeft niet te maken met de populariteit van het Paasfeest zelf, maar dat men het gewoon leuker vindt om steeds attenter te zijn naar anderen.

 

Vandaar dat wij een blog hebben geschreven over relatiegeschenken voor Pasen. Hierin geven wij in het kort aan wat de mogelijkheden zijn.  Het is erg leuk om de geschenken geheel op maat te laten maken. Hierover denken wij natuurlijk graag met jou als klant mee. Met een geweldig leuke custom made verpakking of sleeve, maak je het geven van het Paasgeschenk nog unieker.

 

Pasen is een erg leuk moment om iets weg te geven

Pasen is een erg leuk moment om iets weg te geven. De wintermaanden zijn voorbij, de lente komt eraan en de zon gaat schijnen. Iedereen is blij en gemotiveerd en dan helpt een klein cadeau natuurlijk altijd mee. Een traditionele Paashaas van chocolade is natuurlijk altijd leuk, maar is wat lastig om met de post te verzenden. De kans dat hij kapot aankomt is erg groot wat natuurlijk erg zonde is. Daarom hebben wij leuke pakketten die door de brievenbus kunnen gevuld met allerlei lekkernijen.

 

De Tony Chocolony met een eigen Paaswickel of sleeve doet het natuurlijk ook altijd goed. Sinds een korte periode hebben wij ook Happy Truffel in het assortiment. Een erg leuk alternatief met overheerlijke chocolade.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos! 

De mogelijkheden met Pasen zijn eindeloos en zoals gezegd is het tegenwoordig heel erg eenvoudig om de verpakkingen van de relatiegeschenken custom made te maken met een leuke boodschap erbij. Ben je dus van plan om je klanten of personeelsleden te verrassen met Pasen? Neem dan eens contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden met je.

 

Neem contact met ons op voor gecchenken voor Pasen. 

Ben je van plan vaker attenties te sturen naar klanten, zoals bloemen, taarten of cadeaukaarten? Vraag dan is naar de mogelijkheid voor een eigen custom made Attent shop. Een op maat gemaakte shop met allemaal verschillende attente geschenken. Het grote voordeel is dat je slechts 1 maandelijkse factuur ontvang! Neem ook hiervoor contact met ons op. 

 

Contactformulier