Top 5 lente relatiegeschenken

 

Relatiegeschenken voor de lente top 5 

Ben je op zoek naar leuke relatiegeschenken voor de lente? Lees dan ons nieuwste blog waarin we onze top 5 bespreken. In de lente gaat iedereen weer naar buiten en genieten van het mooie weer en de buitenlucht. Hier is onze top 5 ook op gebaseerd.  

 

Lente relatiegeschenk 5: Fitbit

Iedereen gaat dus weer lekker naar buiten en wil gaan trainen voor de zomer. De fitbit is daarom een erg leuk artikel om weg te geven. De fitbit houdt je stappen bij en laat zien of je gezond bezig bent. De duurdere fitbits hebben een app die alles bijhoudt en daarnaast wordt ook je hartslag bijgehouden. De fitbit is dus een erg leuk geschenk om weg te geven in de lente. Op deze manier laat je aan je medewerkers of klanten zien dat je denkt aan de gezondheid. 

 

Fitbit bedrukken

 

Lente relatiegeschenk 4: Waterfles met infuser

Heb je geen zin in frisdrank met te veel suikers of andere zoetstoffen, maar je wilt wel een lekker smaakje aan je water? Geef dan een waterfles met infuser cadeau. Deze waterfles vul je met water en daarnaast vers fruit. Het water neemt de smaak en vitamine op. Als het water op is kun je natuurlijk het lekkere fruit opeten. De luxe varianten hebben ook nog ruimte voor een koelelement of ijsblokjes waardoor je water lekker koel blijft. 

 

Lente relatiegeschenk 3 

In de lente is het erg leuk om fietsartikelen weg te geven. Denk hierbij aan bidons, fietskleding of een bril. In ons assortiment hebben we artikelen voor iedere soort fietser. Of je nu lekker wilt gaan toeren op een normale fiets, lekker wilt racen op de wielrenfiets of de bossen in met de mountainbike, voor iedere wat wils. Van de bekende fietskleding als Craft of meer onbekendere goedkope merken.  

 

Lente relatiegeschenk 2 

Lekker van het mooie weer gaan genieten en picknicken in het park. Hier hoort natuurlijk een kleed bij. Met de nieuwste technieken kunnen wij kleden aanbieden met een eigen full colour bedrukt kleed. Het kleed wordt bedrukt in HD kwaliteit. Hiermee kun je dus een mooi (eventueel ludiek) ontwerp maken. De kleden zijn er in verschillende afmetingen. Naast kleden hebben we natuurlijk nog andere picknick artikelen in het assortiment. Denk hierbij aan besteksetjes, manden en vergeet de powerbank met bijvoorbeeld een speaker niet. Lekker lang genieten van muziek tijdens het picknicken. 

 

Dopper bedrukken

 

Lente relatiegeschenk 1 

Onze nummer is de herbruikbare waterfles. Dit product blijft ongekend populair en met deze waterfles geef je een artikel met een duidelijk boodschap: het terugdringen van het single used plastic afval. 

 

Heb je naar aanleiding van dit blog vragen? Ga dan naar onze contactpagina of neem telefonisch contact op op nummer 053 433 31 60. Volg ons op LinkedIn of Facebook, want daar hebben we iedere week leuke nieuwtjes en gadgets. 

 

Contactformulier