Top 5 geschenken voor de winter

 

Relatiegeschenken trends voor 2018

Nu al weten wat de trends zijn op het gebied van relatiegeschenken voor 2018? Lees dan dit blog waarin we je meenemen richting 2018. In 2018 wordt de duurzame trend voortgezet. Wij als Robitex gaan nog meer inzetten op duurzame merken. Een goed voorbeeld is dat we een partnership hebben afgesloten met Sheltersuit. Deze jonge organisatie maakt van oude kleding nieuwe relatiegeschenken. Daarbij worden deze geschenken ook nog eens gemaakt door mensen met achterstand tot de arbeidsmarkt en vluchtelingen. Klik hier om het mooie assortiment van Sheltersuit te bekijken. 

 

Daarnaast merk je dat de leveranciers zelf ook meer inzetten op duurzaamheid. Er wordt meer gekeken naar de manier van produceren van de geschenken.

 

Combinatie van gadgets en technologie 

Waar we vorig jaar al zagen dat de VR bril in opkomst was, wordt deze technologie nog meer uitgebouwd. De kwaliteit van de brillen wordt steeds beter en het beeld wordt scherper. Je ziet daarnaast een trend ontstaan waarbij technologie met elkaar wordt gecombineerd in 1 product. Erg veel nieuwe producten worden gemaakt volgens het 3 in 1 of 4 in 1 principe. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld een powerbank combineert met een speaker en LED verlichting. Vaak aangestuurd door een mooie app op je telefoon. Vergeet natuurlijk ook niet de draadloze opladers voor de nieuwste telefoons! 

 

Onze leveranciers focussen zich steeds meer op deze technologie. Zij sturen ons iedere maand de allernieuwste gadgets als sample op die wij weer op social media plaatsen als VrijdagmiddagGadget. 

 

Een ander voorbeeld van zo’n artikel is een paraplu in combinatie met LED verlichting in de steel en een zaklamp. Een leuk product waarbij verschillende technologie met elkaar wordt gecombineerd. De Bobby blijft natuurlijk een hit. Deze antidiefstal rugzak is nog steeds heel erg populair bij onze klanten. 

Als laatste zal de Seatzac erg populair blijven. De Seatzac was vorige zomer een geweldig geschenk en zal dit jaar aan populariteit toenemen. Een Seatzac bedrukken is daarnaast erg leuk om je bedrijf meer in het zonnetje te laten zetten. 


Elk jaar in januari gaan onze collega's altijd naar de grootste relatiegeschenken beurs van Europa om de allernieuwste gadgets te aanschouwen. Op deze manier kunnen wij onze klanten de nieuwste relatiegeschenken aanbieden! 

Contactformulier