Relatiegeschenken 2021

Relatiegeschenken trends 2021 

2020 was door corona op het gebied van relatiegeschenken natuurlijk een heel vervelend jaar.  We zijn er in 2021 nog steeds niet vanaf en daarom hebben wij een blog geschreven voor de relatiegeschenken trends voor 2021. Het is gebaseerd op veel thuiswerken en weinig beurzen en evenement. Met het EK voetbal, Formule 1 op Zandvoort en de Olympische spelen op het programma, is het wel te hopen dat we in 2021 weer terug gaan naar normaal. 

 
 

Relatiegeschenken 2021

Thuiswerkpakket

Wat geldt voor 2020 zal ook gelden voor 2021 als je kijkt naar de relatiegeschenken en dat is het thuiswerkpakket. In dit pakket zit bijvoorbeeld een mooie mok voor koffie of thee, een handige muismat en een draadloze oplader. Alles om te zorgen dat de medewerker op een fijne manier vanuit huis kan werken. De verwachting is namelijk dat meer dan 25% van de mensen die in 2020 thuis hebben gewerkt, in 2021 ook vanuit huis zullen gaan werken en misschien zelfs niet meer volledig naar kantoor gaan. 

 

 

Relatiegeschenken 2021

Brievenbus attenties

Omdat veel mensen thuiswerken en je ook niet weet of degene wie jij een kleinigheidje wilt sturen überhaupt wel op kantoor is, wordt er veel meer geschenken bedacht die door de brievenbus kunnen. Dus platte geschenken in een mooie doos. Naast de handigheid van het bezorgen, kosten brievenbus pakketten natuurlijk ook minder geld dan de pakketten van de koersdiensten.  

 

 

 

 

 

Relatiegeschenken 2021

Gepersonaliseerde pakketten

De leveranciers worden steeds beter en sneller in het bedrukken van de relatiegeschenken. Dus steeds meer artikelen kunnen heel eenvoudig worden voorzien van een persoonlijke naam. Een coffee to go mok met je eigen naam of een powerbank. Allemaal om meer te zorgen voor het welzijn van de medewerkers. Een kleine gepersonaliseerde attentie sturen vindt iedereen geweldig om te krijgen. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Relatiegeschenken 2021

Duurzaamheid

Zoals wij in 2020 al gemerkt hebben in verschillende aanbestedingen wordt duurzaamheid nog belangrijker en dit zal alleen nog maar meer toenemen. Daarom hebben wij ook het Ecovadis certificaat ontvangen, om aan te tonen dat wij duurzaamheid heel hoog in het vaandel hebben. Onze leveranciers zijn hier ook mee bezig en ze voeren veelal al een duurzamere lijn. Pennen gemaakt van kurk of bamboo of waterflesjes gemaakt van gerecycled plastic. 

 
 
 
 

Relatiegeschenken 2021

2021

 

Wij denken dat niemand heeft kunnen voorspellen wat er in 2020 zou gaan gebeuren en het is maar afwachten wat er in 2021 gaat gebeuren. Heel veel zal afhangen van het vaccineren. Als dit snel gebeurt, kunnen we hopelijk weer naar festivals en beurzen en zal de behoefte aan de ouderwetse relatiegeschenken weer opbloeien.  Voor nu is dat nog even koffiedik kijken.

 

Wil je leuke ideeën voor 2021 van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij maken speciaal voor jou een digitale ideeënbox met leuke artikelen voor 2021. 

 
 

Contactformulier