Eindejaarsgeschenken bestellen

 

 

 

 


Relatiegeschenken voor het najaar top 5

De herfst en de winter komen er weer aan dus het wordt tijd voor een blog over de relatiegeschenken voor deze periode. We geven een leuke top 5 van onze meest populaire relatiegeschenken voor deze periode. 

 

 

Nummer 5: kerstpakketten

Misschien heb je er nog niet over nagedacht, maar de kerst komt er aan. Het wordt dus tijd om kerstpakketten te bestellen. Ga je dit jaar voor een leuke stoere gadget of  misschien voor een traditioneel kerstpakket. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Lees ter inspiratie ons blog “Wat geef ik mijn personeel voor kerst?

 

Pennen bedrukken met logo

 

Nummer 4: IJskrabbers

Het meest weggegeven relatiegeschenk in de winter is de ijskrabber. De ijskrabber komt namelijk altijd van pas! Een ijskrabber kun je custom made laten maken of je bestelt bijvoorbeeld de ouderwetse ijskrabber of met een parkeerschijf. De mogelijkheden zijn eindeloos en allemaal ook te bedrukken met een leuk logo. Klik hier om naar het assortiment ijskrabbers te gaan. 

 

Nummer 3: Thermosmok 

Lekkere warme koffie of thee in de auto of op het werk? Geef dan je personeel een mooie thermosmok. Iedereen geniet wel van een heerlijke kop koffie of thee. Een thermosmok zorgt ervoor dat deze lekker warm blijft voor een langere periode.  

 

Nummer 2: winterkleding

Waar veel mensen niet meteen aan denken is het bestellen van leuke winterkleding, zoals mutsen, handschoenen en zelfs winterjassen. Erg leuk om deze te laten bedrukken met logo en weg te geven aan je personeel of klanten. 

Lightsaber paraplu bestellen

 

 

Nummer 1: Paraplu’s

Onze absolute nummer 1 voor de herfst en de winter zijn de paraplu’s. Je kunt kiezen voor een standaard paraplu, maar sinds kort hebben wij ook 2 mooie nieuwe paraplu’s in het assortiment. De zogenaamde reverse paraplu is heel erg leuk. Deze is nieuw en zorgt ervoor dat je niet nat wordt bij het instappen van een auto of het binnen gaan van een gebouw. Daarnaast hebben we een nieuwe paraplu met LED verlichting in het assortiment. Hierdoor ben je beter zichtbaar in het donker. Meer zichtbaar op de fiets en bij het wandelen op straat, een echte aanrader! Allemaal natuurlijk te bedrukken met eigen logo of persoonlijke boodschap. 

 

Vond je dit blog leuk of interessant? Deel deze dan op Facebook of Linkedin! Dit zouden wij heel erg waarderen.  Wil je daarnaast een passende offerde of inspiratie op doen? Neem contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze mooie showroom.

Contactformulier