klantcase - prorail

 

Klant

ProRail

 

Vraag

Hoe kunnen wij onze ProRailers nog beter uitrusten met veilige mondmaskers en tegelijkertijd blijven bijdragen aan onze duurzaamheidsambitie?

 

Ons idee/concept

De Mondmasker Pro set.

 

De inhoud

Het team van Robitex heeft hiervoor een unieke set van duurzame mondmaskers ontworpen, custom made laten produceren en logistiek slim uitgeleverd. De Pro set bestaat uit diverse comfortabele mondmaskers van hoge kwaliteit en is subtiel bedrukt met het logo. Zo kan iedere ProRail professional veilig zijn/haar werk uitvoeren én versterkt het ook nog eens een keer de merkuitstraling van ProRail. En dat alles volledig in Europa geproduceerd.

 

De Mondmasker Pro set is voorzien van een persoonlijke note van het MT van ProRail, aantrekkelijk verpakt als brievenbuspakketje en logistiek slim verstuurt naar het huisadres van iedere ProRailer. Ook is de mondmasker set toegevoegd aan de (door Robitex) speciaal ingerichte webshop waar ProRailers hun bedrukte merkdragers kunnen bestellen.

 

Wat ons betreft een mondmasker set met een missie, die verbindt, verbetert en verduurzaamt. Missie geslaagd.

 

Quote this

“Of je nu op locatie of thuis werkt, het is niet altijd even eenvoudig om de maatregelen op te volgen. Dat beseffen wij maar al te goed. Met de Mondmasker Pro set willen we onze mensen zo veilig en duurzaam mogelijk uitrusten.

 

Hierbij heeft het team van Robitex alles voor ons op de rails gezet. Van het eerste idee tot de verzending naar 4.500 thuisadressen. Van het begeleiden van de productie tot de merkbeleving op de deurmat. We zijn er trots op dat dit ons samen in zo’n korte tijd is gelukt.”

Contactformulier