Compleet assortiment promotiemateriaal

Bij Robitex hebben wij een zeer compleet assortiment promotiemateriaal. Ons assortiment bestaat misschien wel uit meer dan 50.000 artikelen. Promotiemateraal is natuurlijk ook een enorm ruim begip. Onder promotie op wikipedia wordt verstaan het onder de aandacht brengen van een nieuw of bestaand product of service met als doel de omzet positief te beinvloeden. Promotie is onderdeel van de marktetingmix en bij promotie hoort natuurlijk promotiemateriaal. Promotiemateriaal moet je dus zien als de middelen om jouw product, dienst of service onder de aandacht te brengen. De kracht van goed promotiemateriaal wordt enorm onderschat. Over de kracht hebben wij een blog geschreven en is erg interessant om te lezen: "de kracht van een relatiegeschenk". Na het lezen van dit blog kom je erachter dat het geven van promotiemateriaal meer impact heeft dan reclame op televisie of radio. 

 

Promotiemateriaal bedrukken met logo

Omdat promotiemateriaal meer impact heeft als men weet van wie het artikel is, is het aan te raden om je promotiemateriaal altijd te laten bedrukken met logo of persoonlijke boodschap. Op deze manier blijf je altijd onder de aandacht bij jouw klant. Onze top 3 van meest verkochte promotionele artikelen is als volgt:

  • Bedrukte pennen

  • Bedrukte keycords

  • Bedrukte mokken

Het is niet het meest originele promotiemateriaal, maar je maakt hier wel veel impact mee. Dit komt omdat iedereen iedere dag wel een mok of een pen gebruikt. Als je deze dus laat bedrukken met je logo, dan weet je zeker dat je iedere dag in beeld bent bij je klant. 

 

Campagne rondom promotiemateriaal

Wij kunnen je helpen een campagne op te zetten met hierbij behorend promotiemateriaal. Met 25 jaar ervaring weten wij wel welke campagne werkt en welke niet. Wij denken graag met je mee en middels onze ontwerpstudio kunnen wij ook ontwerpen. Wij hebben verschillende webshops waar je verschillende soorten promotiemateriaal kan kopen. De keuze is dus enorm bij ons. Heb je vragen over het promotiemateriaal, neem dan contact op via: 053 433 31 60. 

Contactformulier