Promotietassen en goodie bags voor evenementen

Ben je op zoek naar promotie tassen of goodiebags om te bedrukken met logo?

Promotie tassen zijn zeer geschikt om als promotieartikel te gebruiken en te laten bedrukken met opdruk. Ze zijn breed inzetbaar: er is altijd wel een activiteit of gelegenheid om bedrukte promotietassen met logo uit te delen of te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een beurs of activiteit gepland staan? Gebruik dan de promotie tassen als goodiebags en vul deze met informatie of een leuk artikel. Wij hebben een leuk assortiment promotietassen
 

Promotietassen en goodiebags zijn er in diverse materialen, soorten en met tal van functies. In onze webshop vind je een breed assortiment promotie tassen die je goedkoop kunt laten bedrukken met logo of full colour artwork. Laat je verrassen door ons assortiment en de mogelijkheden om jouw tassen te laten bedrukken. Om de prijs hoef je het niet te laten want nergens vind je de promotie tassen zo goedkoop als in onze webshop.

 

Waarom zijn onze promotietassen zo goedkoop?

Wij garanderen dat we de goedkoopste webshop zijn voor het laten bedrukken van alle promotie tassen en goodiebags. Hoe kunnen wij alle tasjes zo goedkoop aanbieden?

 

  • Robitex BV bestaat al meer dan 27 jaar en heeft een stevige band met alle leveranciers opgebouwd. Door grote afnames hebben we de scherpste inkoopsprijzen kunnen afdwingen. Voor jou betekent dit dat we alle promotie tassen ten opzichte dus goedkoop kunnen aanbieden.

 

Door ons geavanceerde bestelsysteem kost het ons weinig tijd om de bestelling van uw promotie tassen te verwerken en te laten bedrukken. Dit scheelt in de prijs!

 

Promotietassen of goodiebags bedrukken in eigen huisstijl?

Naast ons ruime assortiment promotie tassen die je kunt laten bedrukken met naam of logo, is het ook mogelijk om alle mogelijke promotie tassen in uw eigen huisstijl te laten maken. Wij beschikken over een eigen studio met grafische medewerkers die elk idee omzetten in een tas die volledig aansluit bij jullie wensen. Wij verrassen je door de mogelijkheden, want eigenlijk is alles wel mogelijk! Doordat we wereldwijd samenwerken met de meest uiteenlopende leveranciers kunnen we alles laten maken. Goed en goedkoop.

 

Zo leverden we de afgelopen jaren al een breed scala aan promotie tassen voor de meest uiteenlopende organisaties en promotiedoelen. Bijvoorbeeld op maat gemaakte draagtassen voor FC Twente, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo, die deze als merchandise artikel verkopen in hun fanshops. Maar ook als relatiegeschenk is een tas bedrukken en uitvoeren in jouw eigen huisstijl zeer aantrekkelijk. Je geeft dan een unieke tas weg die niet alleen opvalt maar die ook professionaliteit en kwaliteit uitstraalt. Interesse? Neem dan contact met ons op: 053 433 31 60. 

Contactformulier