Profile Nederland kiest voor Robitex als preferred supplier

Profile Nederland kiest voor Robitex

Profile Nederland kiest voor Robitex als preferred supplier.

Profile Nederland heeft voor Robitex gekozen als preferred supplier voor al haar promotionele producten en relatiegeschenken.

 

Profile Car & Tyreservice 

Profile is specialist in autobanden én voordelig auto-onderhoud met behoud van garantie. De organisatie bestaat al bijna 30 jaar uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature harder lopen. Met 170 vestigingen in Nederland en 45 in België is Profile merkonafhankelijk marktleider in de Benelux. Profile Truck zorgt voor kostenbesparend bandenmanagement voor vrachtwagens en trailers met merkonafhankelijk bandenadvies en (preventieve) fleetchecks. Profile zakelijk bediend leasemaatschappijen en fleetowners met complete mobiliteitsoplossingen.  

 

Profile Nederland relatiegeschenken

 

Op maat gemaakte gesloten webshop                                                              

Profile gaat gebruik maken van een van Robitex vernieuwde gesloten klantshops vanwaar alle vestigingen haar promotionele producten kunnen afroepen en binnen 24 uur geleverd zullen worden. Daarnaast houden ze een digitale voorraad waardoor alles up to date is. 

 

De perfecte oplossing om volledig ondersteunend te zijn voor Profile maar ook voor alle andere klanten van Robitex met een centrale inkoop en decentrale afnemers.

 

“Weer een mooie klant die voor de service en kwaliteit van Robitex heeft gekozen”, aldus een trotse eigenaresse Danielle Kaspers. 

Contactformulier