Poloshirts bedrukken, bedrukt of onbedrukt met logo

Poloshirts kun je online laten bedrukken voor jouw medewerkers als bedrijfskleding, om weg te geven als relatiegeschenk of voor gebruik tijdens een promotieactie of bijvoorbeeld een sporttoernooi. Voor welk doel je ook poloshirts nodig hebt, in onze webshop heb je volop de keuze. Klik hier om naar ons assortiment poloshirts te gaan. 

 

Bedrukte poloshirts in verschillende soorten en maten

Wil je poloshirts bedrukken met een logo of opvallende opdruk? Wij bieden talrijke mooie kwaliteit poloshirts in verschillende maten, materialen en kleuren. Je vindt bij ons onder andere stijlvolle polo shirts voor een luxe uitstraling, sportieve poloshirts voor tijdens het sporten maar ook goedkope promo poloshirts die groot met logo of opdruk te bedrukken zijn. De polo's kan je online in onze webshop bestellen. Al onze poloshirts zijn geschikt voor het bedrukken van logo of opdruk en zijn voor zowel dames als heren te bestellen. Wij leveren bedrukte poloshirts van diverse bekende merken die je kunt bestellen als bedrijfskleding maar ook om weg te geven aan jullie relaties of medewerkers. 

 

Waarom bedrukte poloshirts bij ons bestellen

  • Met verschillende certificaten voor onder andere duurzaamheid, weet je zeker dat je poloshirts bestelt die onder de juiste omstandigheden zijn gemaakt. 

  • Wij hebben 25 jaar ervaring in de branche en daarom weten wij ook precies waar de beste poloshirts te bestellen zijn.

  • Door onze goede verstandhouding met de leveranciers kunnen wij de beste inkoopprijzen garanderen en daarmee ook de scherpste verkoopprijzen.

  • Een eenvoudige webshop waar je binnen een paar klikken de poloshirts al hebt besteld.

 

Wij beschikken dus over een enorm grote webshop met relatiegeschenken en textiel. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar bodywarmers of jassen, dan kun je ook bij ons terecht. Laat poloshirts bedrukken bij ons! Vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op: 053 433 31 60. 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent